simon s je napisal/-a:hahaha!!!
jaz sem izgubil depozit? denar si imel ves čas na računu!!!
da si čez par dni nabavil rdečega x6? nisi se javil cel mesec !!!
tRAJALO JE KAR NEKAJ MESECEV preden si čudesno napisal e mail da imaš rdečega x6!
Vmes si verjetno "vrtel naš denar" z depositom da si še malo na naš račun zaslužil!!!
Verjemi Tom Nakupi Avtomobilov preko ISM-JA so v Sloveniji preteklost!!
Vsaj kar se tiče resnih kupcev ala(Šurev/Pirkmajer) .V tef finančni krizi ti "prodajaj" klobase komu drugemu in ne meni ! Stavim da si nas okoli prinesel saj si verjetno še ceneje kupoval avtomobile za nas ,ker kot nam pravi naš poslovni partner iz Floride , Za $ CASH DEAL SE DAJEJO NEVERJETNI POPUSTI!
Sploh pa .... Kot ti je Jaša v e mailu poslal pričakuj obist V CHICAGU!!( oziroma predmestje)
Glej, ne mislim se s tabo tukaj poglabljat v poslovne zadeve, ker izgleda nimas tri ciste. Na tvoj nivo zmerjanja, insinuacij, lazi in grozenj z "obiski na domu", se pa tudi ne bom spuscal. Vse tvoje groznje tukaj in po SMSih so resna zadeva in bomo v tem pogledu tudi ustrezno ukrepali v pravnem smislu in po posvetovanju z nasimi odvetniki.
Administratorju pa pripravljam email s skeniranimi dokumenti, pa naj se potem presodi kaj in kako je oz. ni bilo dobavljeno.
LP iz Chicaga!