Vsekakor ga boš moral peljati na temeljit pregled recimo na AMZS ali pooblaščen servis, da se vidi ali ima res samo toliko kilometrov in če je bil razbit itd...
Si vedel, da so semaforje Iznašli pri naftnih podjetjih za zapravljanje goriva in večanje dobičkov?
Deluje res sumljivo, ampak ni nujno, da je kaj narobe z km. Moj primer je bil podoben. Kupil sem dobri 2 leti star avto, prevozenih 90000 km. Avtohisa je kupila avto 8.2013, sam sem ga kupil 4.2014. Torej v 8 mesecih je bilo z avtom narejenih 0km. Prej je delal v 8 mesecih cca. 30000km
Bi mi lahko kdo svetoval, ce je katera izmed spodnjih ponudb dober deal? In ce pozna kdo katero izmed avtohis? S punco upgrejdava na malo vecji avto(froc na poti).
zanima me, če ima kdo izkušnje z: A-MOBIL, Filip Gobec s.p.. ZEČE 28C SLOVENSKE KONJICE Poštenost (tu mislim predvsem na podatke o vozilih, prevrtavanje km, itd...), odnos, ponuejena garancija na kupljena vozila..itd.
Pozdravljeni vsi skupaj. Kupujem avto in sem se zainteresiral za tega Fusiona. Zanima me, predvsem vaše izkušnje z prodajalcem Avtohiša Petovia? Sicer se ne gre za nek vlki dnar, ampak vseeno, kako je kaj z njihovo kredibilnostjo? Gre se pa za ta avto https://www.avto.net/Ads/details.asp?id ... 01.6%2016V