Kot je ze v naslovu omenjeno, me zanima ali pozna kdo njega in mnenje o tem prodajalcu. Predvsem me zanima mnenje o tem avtomobilu in ce ga kdo pozna https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14797351 (7190evrov) in koliko je realna cena tega primerka. Hvala in Lp.
Realna cena je toliko za kolikor ga je kupec pripravljen plačati. 10 let star avto z atmosferskim motorjem ne bi smel preseči ceno 6000 eur. V prihodnjih mesecih lahko pričakuješ še dodatno znižanje, enako velja za ostale avtodilerje. Trg vozil je v krču. Proti jeseni pa bo marsikateri diler zaradi likvidnosti prisiljen prodajati pod ceno. Zlati časi za preprodajo avtov so minili.
ta "irfanov" juke tud če ma res 29t.km je nekje 4-5 jurjov normalna cena, pa še to mora najdit nekega idiota, ki si tak glup avto s še bolj glupim motorjem poželi...
svetilnik je napisal/-a:Nobenih znižanj ne bo, razen za stare modele vozil, z zastarelo opremo iz zaloge.
Potem pa se bodo prodajala celo večnost in čez nekaj desetletij dosegla zgodovinsko vrednost ter se prodala kot kulturna dediščina za nekoliko višji znesek od današnjega.
Pojdi preverit zgodovino, če vse štima (elektronska knjiga). Sedaj boš moral narediti servis menjalnika, skupaj z oljem in filtri (pooblaščenc ca. 550 evrov). Sam ima podobno mašino, pa moram rečt, če ne bi imel podaljšanega jamstva, bi kar nekaj denarja odkartal (menjana vodna pumpa, mikro jerman, loputa izpušnih plinov,..), vse pri ca. 100 tkm. Potrebno je imeti srečo, sam sem pa verjetno zadnjič na TDI-ju.
Bivsi sodelavec je pri frimobilu kupil audija lansko leto pa je bilo z avtom vse ok, ni bilo nobenih tezav. Kaj je z omenjeno Skodo ne vem. Bo treba na ogled.
V naslednjih mesecih lahko pričakujete povečano ponudbo rabljenih vozil in s tem tudi upad cen rabljenih vozil. Flote službenih vozil so zaradi recesij preobsežne in odvečne, rent-a-car ima neizkoriščene viške, Herz je bankrotiral...Če prištejem še likvidnostne težave fizičnih oseb in nezmožnost plačevanja lizinga ter kredita, so posledice že znane.
Zanimam se za nakup Škode Octavie Combi pa me zanima vaše mnenje o teh dveh avtomobilih in prodajalcih. Verjetno sta oba uvožena, imata pa vsaj po podatkih prodajalcev malo kilometrov: