emozul je napisal/-a:Matej preveri, če je bila že menjanja vodna pumpa (pogosto pri TDI-ju). Bodi pozoren, če avto dolgo vergla pri vžigu. Preveri nivo olja (mogoče ga je dolil, mogoče ne).
No moja izkušnja ni pozitivna.
Avto sicer lepo ohranjem in mehansko nisem zanznal nekih težav, lepo se pelje in ne zgleda razbit (vsa stekla so enaka). Problem je bil z multimedijsko enoto, ki je čist ponorela, skakala med pesmimi, pojavljali so se neki piski, ki jih nisem mogu utišat, zelo slabo odziven ekran. No, ko sem avto ugasnil in še enkrat prižgal so te težave sicer izzvenele
Avto naj bi bil pripeljan v SLO iz DE od 1. lastnika ampak sem v senčniku našel kartico od predora Karavanke z registrsko tabliko ''KR.....''m kar pomeni, da je avto očitno že bil registriran v SLO.
Zmotlo me je tudi, da so na AutoDNA prve slike od avta slike, ko je bil avto že v SLO pri GP Avto in odnos enega od prodajalcev ...
V glavnem - ne bom reku, da je čisti nategator oz., da so vsi avti slabi, ampak nekaj na tistem Golfu me je zmotlo ... sem se rajši obrnu stran.
LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D
''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson