Ta je s prvega linka:

Tale pa z drugega linka:

odprti clio je napisal/-a:adis je napisal/-a:kar se tiče ohranjenosti vozil pa, kakršen lastnik takšen avtomobil
Ne strinjam se čist... Js za avto skrbim, servise na 15kkm (predvideni na 30kkm), redno perem sesam, negujem usnje, nikol ne prtisnem mrzuga (čeprou 1.2 mlinček bol poredko prtisnem), čez lukne se vlečem k použ (makedamski parking pri fakulteti), pri trgovskih centrih parkiram čim dlje od vhoda, zaradi kretenoidov, ki ne znajo parkirat in vrata odpirat... In kaj imam? Avto, k je biu opraskan na prtljažnih vratih, na levem blatniku in ogledalu, zdaj pa še odbijač, blatnik, vrata in letev na vratih. V primeru prodaje bo zaradi tega manj vreden od ostalih, čeprav za avto bolje skrbim kot večina. V mojem avtu se ne je in ne kadi ipd.
hejho je napisal/-a:Vse morebitne kupce spodnjega avta opozarjam, da se je prodajal za približno 3500€ (se ne spomnem točne cifre) v katastrofalnem stanju: bil je KATASTROFALNO ohranjen, udarjala je rja na več mestih zaradi globokih udarnin ipd. + avto je takrat imel 170.000km!!! zdaj pa ima čudežnih 83k km![]()
![]()
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3393215&show=1
TommyGun je napisal/-a:tole ni nategator...zanima me le kaj je tisti trak na volanumogoče sprožen airbag
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3393436&show=1
BeMyWagen je napisal/-a:Avtocenter Šempeter je pa firma, ki gleda sam kok vas bo okol prnesla, tam ni kančka poštenja. Kolega je kupu avto tam, kilometri so bli zbiti, spredn odbijač štrihan, servisna knjiga se je zgubila pri mehaniku, garantirali so da je bil narejen generalni servis, ki pa ni bil!!!
abbe je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Avtocenter Šempeter je pa firma, ki gleda sam kok vas bo okol prnesla, tam ni kančka poštenja. Kolega je kupu avto tam, kilometri so bli zbiti, spredn odbijač štrihan, servisna knjiga se je zgubila pri mehaniku, garantirali so da je bil narejen generalni servis, ki pa ni bil!!!
najbol me mot k poj za vse krivite prodajalce,kao da so oni vse krivi.
nevem a je tvoj kolega corav pa mel premaknjen ampak ce je vidu da je bil odbijac strihan pa da ni servisne knjige,zakaj je potem kupil avto?on je to vse vidu pa si je reku k*** sj je pocen mogoce pa ni nc narobe z njim (pesek sam seb v oci) po pa k se neki pokvar po je pa itak vse prodajalec kriv
abbe je napisal/-a:ja ce vam to pove naute kupl avta,pa se cena bi bla velik nizja in nebi on tok zasluzu.
sj jst ne podpirav vrtenja km pa nategatorjev.
sam sj ste vidl odbijac da je pofarban lahko bi ocenil da ma avto vec km ker pac se je "zgubila" servisna.in bi lahko lepo sli stran od tega avta.pa bi blo ok
abbe je napisal/-a:BeMyWagen je napisal/-a:Avtocenter Šempeter je pa firma, ki gleda sam kok vas bo okol prnesla, tam ni kančka poštenja. Kolega je kupu avto tam, kilometri so bli zbiti, spredn odbijač štrihan, servisna knjiga se je zgubila pri mehaniku, garantirali so da je bil narejen generalni servis, ki pa ni bil!!!
najbol me mot k poj za vse krivite prodajalce,kao da so oni vse krivi.
nevem a je tvoj kolega corav pa mel premaknjen ampak ce je vidu da je bil odbijac strihan pa da ni servisne knjige,zakaj je potem kupil avto?on je to vse vidu pa si je reku k*** sj je pocen mogoce pa ni nc narobe z njim (pesek sam seb v oci) po pa k se neki pokvar po je pa itak vse prodajalec kriv
BeMyWagen je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3353774&show=1
A pozna kdo ta avto ali prodajalca? Ker namreč ta oglas sem dodal na avto.net pod parkirana vozila in ga spremljam že prav lep čas tudi cena je iz začetne 5200€ padla na 4777€. Avto zgleda na pogled zelo lep, s kar nekaj opreme in pomoje je vreden svojega denarja. Ampak me pa čudi to da se ne proda.
Lp in hvala za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov