Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a Tiicoo Ne jul 22, 2007 9:27 am

leoCar je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a::lol: ma moram malo pošinfat te hondaše,ker jih je itak sam gobec pa hvaljenje....majo pa same plastik fantastike...naj si avto raje kupijo! ne pa hondo... :lol: :lol:

Ti pa maš res nekaj proti hondašem ali pa proti hondi, kaj pa se ti je zgodilo, da maš tako negativno mnenje o hondah??.....
Btw: Da te ni kje prehitela kaka 12-15let stara civic, pa si se samo spraševal kako lahko še tako star avto tak potegne :? ;)
Pa brez zamere, vsak ma svoje mnenje, samo podjebavanje je pa otročje ;)

:pivo :tomidelej: :clapclap
Slika

307 SW
Nov uporabnik

Napisal/-a 307 SW Ne jul 22, 2007 9:46 am

quote="leoCar"]
Patrik_A3 je napisal/-a::lol: ma moram malo pošinfat te hondaše,ker jih je itak sam gobec pa hvaljenje....majo pa same plastik fantastike...naj si avto raje kupijo! ne pa hondo... :lol: :lol:

Patrik, kaj pa ti voziš?Razmajanega audija, ki je bil že 5 zaleten in je reža med blatnikom in havbe večja kot celotna dolžina avta?

Patrik, zgleda da trpiš zaradi pomankanja igrač v otroštvu in še nisi doživel prvega izliva, zato imaš tako mnenje na honde.

Ali pa so ti honde tako všeč, in ker tvoji družbi niso všeč,ne smejo biti všeč tudi tebi...

lp,pa odrasti
SW - SPORT WAGON

Uporabniški avatar
Tiicoo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Tiicoo Ne jul 22, 2007 9:56 am

307 SW je napisal/-a:

Patrik, kaj pa ti voziš?Razmajanega audija, ki je bil že 5 zaleten in je reža med blatnikom in havbe večja kot celotna dolžina avta?

Patrik, zgleda da trpiš zaradi pomankanja igrač v otroštvu in še nisi doživel prvega izliva, zato imaš tako mnenje na honde.

Ali pa so ti honde tako všeč, in ker tvoji družbi niso všeč,ne smejo biti všeč tudi tebi...

lp,pa odrasti

Tu si ga pa ti malo pihno... patrik že kr nekaj cajta vozi Renault Megana ... zaj bi pa lahko tu tudi končali čene bod počasi Zrihtani avtoni naprodaj vs 4
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Ne jul 22, 2007 10:04 am

OT: očitno si mal zadi, k nima več audija ampak megana II
Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne jul 22, 2007 10:14 am

307 SW je napisal/-a:quote="leoCar"]

lp,pa odrasti

Takrat je mel vsaj avto :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne jul 22, 2007 10:17 am

Patrik_A3 je napisal/-a:ne,z takim odbijačem odspredi bi se zlahka lahko ponucala za žetje pšenice..

lol
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
Štrubelj
Uporabnik

Kraj: Nemogoče določit

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 22, 2007 10:54 am

lol,umirite se malo,sej sem pa samo človek :lol:

leoCar teh egoistov ki vozijo honde je vedno več na tem forumu,ki stalno nekaj se hvalijo z hondami pa kot da je nevem kakšen avto to...pa tale faking vtec..

307 SW ko bojo meli hondaši z dolgimi gobci taki avto ko mam jaz bojo lahko pa res meli dolge gobce,ampak stalno se hvalijo tisti ki majo 11 ali pa 15 let staro hondo....to mi pa zelo pritisk dvigne....
p.s. prosiim ne sodi me so sebi glede igrač pa izliva lol .... :lol:

CupraR hudo funny ja... :roll: :lol:

ok...sej zaj sem se malo razpisal malo glede hond pa malo spustil svojo jezo ven,pa bom dal spet nekaj časa mir :lol:
pa brez zamere fantje ;)
Zadnjič spremenil Patrik_A3, dne Ne jul 22, 2007 11:15 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
gregga
Uporabnik

Napisal/-a gregga Ne jul 22, 2007 10:56 am

spet Honde :lol: ....nimam nc prot, Civic je zlo lep, sam za ceno rajs ne poklicat, da nau kerga kam prtisnal....

Preludka tut lepa...cena primerna za to znamko :lol:

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne jul 22, 2007 10:59 am

Štrubelj toti dve sta že bli ;)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne jul 22, 2007 11:38 am

Patrik_A3 je napisal/-a:lol,umirite se malo,sej sem pa samo človek :lol:

leoCar teh egoistov ki vozijo honde je vedno več na tem forumu,ki stalno nekaj se hvalijo z hondami pa kot da je nevem kakšen avto to...pa tale faking vtec..

307 SW ko bojo meli hondaši z dolgimi gobci taki avto ko mam jaz bojo lahko pa res meli dolge gobce,ampak stalno se hvalijo tisti ki majo 11 ali pa 15 let staro hondo....to mi pa zelo pritisk dvigne....
p.s. prosiim ne sodi me so sebi glede igrač pa izliva lol .... :lol:

CupraR hudo funny ja... :roll: :lol:

ok...sej zaj sem se malo razpisal malo glede hond pa malo spustil svojo jezo ven,pa bom dal spet nekaj časa mir :lol:
pa brez zamere fantje ;)

Važn da maš ti uredu avto, vsi ostali pa j***a :lol: :lol: :lol: sam tolk kdo je obremenjen z znamko :lol: :lol: :lol: Je hudo ne k vsaka 15 let stara j***a mim padejo :lol: :lol:

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Ne jul 22, 2007 12:09 pm

mravlinčar kolk si te star :roll:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne jul 22, 2007 12:16 pm

Če to leti name raj poglej kdo je začel z temi bedarijami in se obremenjuje z nepotrebnimi stvarmi kot so cene avtomobilovv in določenimi znamkami :roll: :roll:

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Ne jul 22, 2007 12:17 pm

Če ti praviš da mamo plastik fantastike si raje poglej iz česa je tvoj megan sestavljen skupaj :? Plastika sama ga je 8)
Ne vem kaj maš toliko proti hondam ampak, v sloveniji je pač tak...eni pač clean look eni pa poliester gor mečejo. Zdaj pa boš še reko da pri renaultih ni tak pa si tak zmago. Kolega moj ima rumenega megana coupe-ja ko ma tristo spojlerov gor in bla bla...pol pa boš reko je samo na honda plastik fantastik lahko...daj lepo te prosim, malo se zamisli nad svojimi izjavami, ker namerno pljuvaš bencin poleg na ogenj ;) in je škoda da smetimo z takimi post-i forum :?

Lp, Saymon

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Ne jul 22, 2007 12:21 pm

X2 :D
Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Ne jul 22, 2007 12:22 pm

mislim da je tema zrela za zaklep, nekaj uporabnikov pa za počistit z foruma

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne jul 22, 2007 12:25 pm

CupraR je napisal/-a:Če to leti name raj poglej kdo je začel z temi bedarijami in se obremenjuje z nepotrebnimi stvarmi kot so cene avtomobilovv in določenimi znamkami :roll: :roll:

NE NE NE to leti na Patrik a3

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Ne jul 22, 2007 12:27 pm

CupraR je napisal/-a:Če to leti name raj poglej kdo je začel z temi bedarijami in se obremenjuje z nepotrebnimi stvarmi kot so cene avtomobilovv in določenimi znamkami :roll: :roll:

NE NE NE to leti na Patrik a3

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne jul 22, 2007 12:27 pm

na vodi čutim da bo kmal.. Zrihtani avti naprodaj v4...

lp
Slika

Uporabniški avatar
urbn
Uporabnik

Napisal/-a urbn Ne jul 22, 2007 12:34 pm

eclipse_R se strinjam ;)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov