Je pa redka zadeva, zgleda da ni šlo dost v prodajo.
peroRS je napisal/-a:Locher je napisal/-a:Avto je star 4 leta (izgubiti bi moral točno določen procent cene),
Saj če je bil nov recimo 35 jurjev, je to skoraj pol cene. Če bi mu prinesel 17 jurjev gotovine bi ti ga zihr dal.
Mogoče pa nekdo noče novega Accorda z golo opremo, ampak bo raje vzel takega.Locher je napisal/-a:134 kW ni poceni za vzdrževanje in je no go leta 2014 v Sloveniji, za to ceno dobiš marsikaj "dobrega" in novega.
In v čem je ta dražji za vzdrževanje od navadnega 150-konjskega, če je skoraj enak motor?
Servisi, registracija (cestnina), gume, poraba itd. je vse isto. Razlika je, da ima ta ca. 50€ dražje zavarovanje na račun kilovatov in višje nabavne cene.
Dirigent je napisal/-a:Tale Accordka se spet oz se kar prodaja... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=855 ... 20180%20KM
Ima kdo kak info o tem avto ali na splosno mnenje? Kot laiku se mi zdi po opremi super (dober ni park senzorjev) mi je pa malo cudno da je ze kar nekaj casa ne spravi v promet...
Hvala, lp!
peroRS je napisal/-a:A po tanovem sem že nadpovprečen Slovenec?![]()
HONDAsek je napisal/-a:Ne se sekirat glede cene in podobnega, avto je že nekje slab mesec dni prodan, samo še ga kot kaže ni prejšnji lastnik umaknil iz spleta![]()
LP
HONDAsek je napisal/-a:Dirigent je napisal/-a:Tale Accordka se spet oz se kar prodaja... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=855 ... 20180%20KM
Ima kdo kak info o tem avto ali na splosno mnenje? Kot laiku se mi zdi po opremi super (dober ni park senzorjev) mi je pa malo cudno da je ze kar nekaj casa ne spravi v promet...
Hvala, lp!
Ne se sekirat glede cene in podobnega, avto je že nekje slab mesec dni prodan, samo še ga kot kaže ni prejšnji lastnik umaknil iz spleta![]()
LP
peroRS je napisal/-a:HONDAsek je napisal/-a:Ne se sekirat glede cene in podobnega, avto je že nekje slab mesec dni prodan, samo še ga kot kaže ni prejšnji lastnik umaknil iz spleta![]()
LP
Evo @locher vidiš, zgleda da gre povprečnemu Slovencu v letu 2014 še dobro
Locher je napisal/-a:
P.S.: imaš na forumu primer "super ohranjenega" Ford Mondea s 160.000 km, za katerega menda forumaši jamčijo s svojimi artefakti, pa za 3000 EUR ne najde kupca.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov