pleomax je napisal/-a:Mazdo 3 vzemi,ker odkrito a niste naveličani že teh golfov? .
V Sloveniji se obnašamo kot da se golfu noben ne približa
pleomax je napisal/-a:Mazdo 3 vzemi,ker odkrito a niste naveličani že teh golfov?V Sloveniji se obnašamo kot da se golfu noben ne približa...
~toMmy~ je napisal/-a:pleomax je napisal/-a:Mazdo 3 vzemi,ker odkrito a niste naveličani že teh golfov?V Sloveniji se obnašamo kot da se golfu noben ne približa...
Čisto informativno, v Sloveniji je, glede na povprečje v Evropi, Golf relativno slabo prodajan, tako da rahlo brcaš v temo.
yashica je napisal/-a:Odvisno od trga ima tudi golf 7 euro6 92kW 1.4 tsi motor (koda CMBA/CPVA). Enaka razlika je tudi med 103kW in 110kW (CHPA/CPTA) verzijo, pri kateri ima šibkejši euro5 in močnejši euro6, razlika je pa v elektroniki.
V primeru, da sorodnik nikjer ne dobi testnega 1.4 tsi-ja naj se obrne na uvoznika in prosi, če mu ga zrihtajo. Sem bil v enaki situaciji, ko sem iskal testno vozilo s tem motorjem in ga ni bilo nikjer na voljo, uvoznik mi je zrihtal službenega za eno uro kar je bilo dovolj, da dobiš občutek.
ban je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:pleomax je napisal/-a:Mazdo 3 vzemi,ker odkrito a niste naveličani že teh golfov?V Sloveniji se obnašamo kot da se golfu noben ne približa...
Čisto informativno, v Sloveniji je, glede na povprečje v Evropi, Golf relativno slabo prodajan, tako da rahlo brcaš v temo.
Golf je pri nas drugi najbolj prodajan model, takoj za kliotom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov