Če omenjenega konflikta ne bi bilo *od začetka*, potem tudi ta tema ne bi bila odprta....
Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
Jerch_ je napisal/-a:metor, borut.z predlagala sta 1.2 turbo motor v avtu, ki sploh ne spada v isti segment kot Julka. Koliko igra na čustva nevem, vem pa da podvozje in s tem povezana vožnja nikoli ni bila pri tej znamki podobna hondi/alfi in še komu.. če seveda primerjam primerljive modele, ne pa top ponudbe, ki je pri vsaki znamki zasoljena s ceno itd.
o cliotu zadnje generacije pa rajše ne bi zgubljal besed, razen motorja je vse toliko pomehkuženo, da se avto vozi za dva razreda slabše kot prejšnja generacija, čeprav je bilo tam zlaganih 200 konjev.
če vaju že zanima kaj je mene odvornilo od Julke.. en ravno manjši delež je šel tudi na precej blink-blink notranjost. postavitve stikal itd. ne bom rekell plastično, da vaju ne bom osebno žalil. se je pa po prenovi stanje izboljšalo..
Julka se vsekakor dinamično vozi sploh z dodatnim doplačilom sport podvozjem.
metor je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:metor, borut.z predlagala sta 1.2 turbo motor v avtu, ki sploh ne spada v isti segment kot Julka. Koliko igra na čustva nevem, vem pa da podvozje in s tem povezana vožnja nikoli ni bila pri tej znamki podobna hondi/alfi in še komu.. če seveda primerjam primerljive modele, ne pa top ponudbe, ki je pri vsaki znamki zasoljena s ceno itd.
o cliotu zadnje generacije pa rajše ne bi zgubljal besed, razen motorja je vse toliko pomehkuženo, da se avto vozi za dva razreda slabše kot prejšnja generacija, čeprav je bilo tam zlaganih 200 konjev.
če vaju že zanima kaj je mene odvornilo od Julke.. en ravno manjši delež je šel tudi na precej blink-blink notranjost. postavitve stikal itd. ne bom rekell plastično, da vaju ne bom osebno žalil. se je pa po prenovi stanje izboljšalo..
Julka se vsekakor dinamično vozi sploh z dodatnim doplačilom sport podvozjem.
noja po velikosti, ceni in še čim spada v isti segment morda za čustva alfistov ne ampak pustmo to. Btw predlagal sem tudi močnejši motor, če ta 1.2turbo ni dovolj. Npr. 1.6THP 156 alpa, če je že tok o moči motorja in ta ni dovolj, prihaja 308GT, ki bo meu motor 1.6THP205
Drugač je pa tale novi clio RS prou fajn avto, ni tako trd kar je super na naših cestah, ima avtomatiko serijsko, moči več ku zadosti, 5vrat vse štimani lih tko hard kot prejšnji kar je zame +, če pa že smo pri tem je hitrejši ter gotovo boljši čez ovinke kot Julka.
ok zaj pa res dovolj tega debatiranja oz. kreganja kot vzameš hehe....itak je odločitev menda že padla tak da![]()
off: So pa seveda čustva zelo pomembna npr. meni so bile Pande vedno nekej posebnega, če le nebi rabu malo več prostora bi jo kupil. Zame ima nekej tistega posebnega nevem in to je to kar ti omogoča bistvo in užitek.
JG2 je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
...govori nekdo ki vozi serijo 1![]()
(če avatar drži) ...
Jerch_ je napisal/-a:Prihaja Dacia Sandero RS. Imaš tudi Kio Ceed GT. ampak če si pošten imajo skupno ti avti medosno, pogojno težo in še kaj. Lahko te avte še tako nakitiš, pa nikoli ne bodo v istem segmentu. razlog je pa preprost- osnova je ekonomičen avto iz točke A do B. In če natakneš nevem kaj bo osnova še vedno taka. Lahko so zato bolj uporabni, bolj komot, cenejši in nevem kaj še vse.JG2 je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:punci, ki so ji všeč avti, ki delujejo na čustva se gre predlagati slabo oblikovano francosko reciklirano plastiko z mlinčkom, ki zaradi turbine daje le v nekaterem območju obratov lažni občutek, da avto gre..![]()
xxl je napisal/-a:Odločitev je že padla,mar ne?
strelka je napisal/-a:Bog se usmili, če sem sploh ženska?![]()
Ženska, partnerka, mamica, pa tudi voznica. Eni mačoti pa res ne morete čez sebe
borut.z je napisal/-a:Strelka ti po moje sploh ne boš kupila nobenega vozila ne alfe ne fičota ampak imaš preveč časa in provociraš na forumu. Vprašanje če si sploh ženska glede na tvoje pisanje. Za vsak podatek, predlog imaš že v 3 sekundah odgovor, kot da cele dneve čepiš in bereš o avtomobilizmu. Ja po podatki je 7.9sekunde, peugeot 308 pa ima 9,5 po podatkih, 1.6 sekunde po tovarniških podatkih. Navora pa imata oba isto kar je sramota glede na to da si ga primerjala s kolesom in glede na to da je alfa 1.4, peugeot 308 pa 1.2. Če se pa clio rs vmeša pa pomete z Alfo tudi po tovarniških podatkih. Vozilo od točke a do b ali koko že? Jaz bi imel kolo, ki pospeši do sto v 9,5 sek do 100km/h....
Kakšen mačo lepo te prosim, saj pravim samo provociraš, kupila itak ne boš nič, sladke sanje.
borut.z je napisal/-a:repskoda: Ja to pa je primerjava. Potem clio rs pokliče megana rs trophy in pomaha tej 1750 guliette. Še dolgo boš čakal na slike, na Googlu jih boš prej našel.
borut.z je napisal/-a:repskoda: Ja to pa je primerjava. Potem clio rs pokliče megana rs trophy in pomaha tej 1750 guliette. Še dolgo boš čakal na slike, na Googlu jih boš prej našel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov