Evo mene ludi. Vozil sem octavia ambiton. Pa vredu avto je, to ne moreš verjet kak se dobro drži ovinka pa tak velik avto. Črički so bli zelo redko, tudi notri v kabini se ni skoraj nič vetra slišalo, razen mogoče ko sem ga malo našpanal na avtocesti, sam ni tako glasen ko golf, ker tam je res orink pihalo. Sem naredu 30 kilometrov pa sem ga kar tiščal pa na koncu je mel porabo 5.8, meni se to zdi malo za taki velik avto. Kar vredu vse skupaj, malo so tapete cenene, malo dnarja malo muzike.
Potem sem še audija a3 probal, sam ga pelaljal samo kakih 25 minut, se pa takoj vidi da si notri ko v komori kak je izoliran. Malo bolj je volan direkten sem dobil občutek pa mogoče avto malo manj niha na ovinku ko se da gas. Takoj ko sem se usedel notri sem tudi opazil kako ima nižjo streho, sam sem visok 190cm pa ni blo več nekaj veliko prostora nad glavo. Tak šmekerski avto je, za kmeta sigurno ni to. Črička pa ni blo niti enega, še ko sem se po kolovozu peljal ni čisto nič ropotalo.
Morem malo prespat vse skupaj, pa še ostale malo probat, te bom pa vidu kok pa kaj.
Evo vam sem popravu celi prispek, to ne moreš verjet kak ste se piknal v mojo slovnico, ki je perfektna.

Kaj še niste vidli Štajerca. Ko bomo šli na pir se boste malo sprostili pa bo vse vredi.