Reaper85 je napisal/-a:A kdo ve za Citroen, če se da dobit kaj popusta na gotovino glede na cene v ceniku?
Za DS3 1.6 THP 155 je cena po ceniku 21k. To je precej veliko, glede na to da je enako motoriziran 208 19k.
Pa glede na to da dobiš za 20k Fiesto ST (brez popusta 23k). Torej v idealnem svetu bi bila cena za DS3 17-18k.
mucek je napisal/-a:Kupujeva nov avto, konkretno Toyoto, in po obisku več avtohiš in salonov sem imel občutek, da so vsi zelo "trdi" kar se tiče popustov. Ne vem, ali je samo pri Toyoti tako (res da je Auris TS hybrid že precej znižan), ampak nikakor mi ni uspelo dobiti teh bajnih popustov, o katerih se tukaj piše. OK, smo se zmenili par stvari (salonski avto -> častijo stekleno streho in pol navigacije), ampak dobil sem občutek, da je to to. (pri ostalih še do tam nisem prišel ...)
Druga stvar je bila pri par drugih firmah (Peugeot, Nissan), kjer so takoj začeli z nekimi ne vem kakšnimi popusti, a je bil znesek na koncu spet tam-tam. saj na koncu koncev me popust nekaj hudo ne briga, briga me znesek EUR, ki jih bo treba plačati ...
Ali je sedaj res Toyota toliko drugačna od ostalih po cenovni politiki (si to lahko privošči) ali pa sem iskal in gledal premalo?
LP, g
lovec1990 je napisal/-a:Me že malo moti kakšne vi streljate tukaj govorite kot, da je vaša pravica da dobite popust in veste kaj prodajalec vam ni dolžan dati nobenega popusta pa vam ga da pa spet niste srečni.
darkside je napisal/-a:Garancija potekla ti bi pa še kar reklamiral pod garancijo?to da so nesramni kot pes vidim da je problem v tebi
Pomembno!!! ---> Preden objavite debato uporabite kvadratek IŠČI na levi strani, da vidite če o tem že mogoče teče debata
xxl je napisal/-a:Bolj je drag,več popusta lahko dobiš,še posebej,če je zamenjava generacij.Moj svak je pri lexusu dobil 13 000 popusta,pri BMW 5 so mu ponujali takojšnjih,mislim da 8000.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov