Turbobitch je napisal/-a:Ne tuki je debata o tem al nej on kup petko al ne.
Drgač prot teb z integralko bom mel pa jst še 3 folka zravn a prou.
Ah tipo se ne zaveda samega sebe, žal...
Dean Q4 je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:
Če mi pade kaka petka turbo spet u pest(dobra seveda), te upam kadarkoli izzivat, ampak ne na dragu, ker je nezanimivo. Recimo da greva iz Jezerkega do Predvora, ali pa iz Dvora(na dolenjskem ob krki) do Kočevja, ali pa skozi Tuhinjsko dolino.
Tam se bo pokazalo kok si dober voznik, ker na 400m itak nima večina avtov kaj proti tvojmu iskat.
Fantič dragi "beri-HEC", sedaj si šele v temo bincnil, sem vozil 5 turbo - nevem no kaj bi rekel, raje nič - za Q4 pa ti le rečem oz. sprašujem, če slučajno neveš da ima 4x4, pa tudi nasploh se ovinkov NE BOJIM, sem tukajle precej že znan, mislim da jih je vedno manj ki imajo željo se z mano peljat,...pa to ni finta....
4x4 je zakon za ovinke..., za drag je Q4 pretežka, samo to jo J _ _ _ E, razen če bi jo oz. če jo bom oskubil...
Ajde, LP
Turbobitch je napisal/-a:Dej ka jst svojo zrihtam bodo vaši avti na miru stal.
Turbobitch je napisal/-a:Ko je petka turbo prišla ne tržišče je bila daleč najbolj avto v svoji klasi, zato je večja legenda kot pa punto ali uno. Mito ti si jo kupil zato ker je letela in ne zato ker bi ti bila všeč. Men je pa avto lep in sploh mi je čist hud. Punto mi je žal grd ampak
sej zato sm pa petko kupu ane. Ne moreš ti primerjat avta z računalnikom in avta
brez. Še en razlog več da se kvari avto. So pa deli poceni, veliko pa lahko tud sam
pošraufaš.
Pol ko bom pa drug let vozu pod 12s na dragu boste pa vi lahk sam bull, pa mislm
otročji ste pa vi ker se date tako lahko sprovucirat. Ste tipični slovenci, ker ne
morete enemu človeku zatrjevat neki o čem nimate pojma in mu sam zavidate. Kdaj
boste končno dojel da ma vsak svoje želje in svoj okus. Ne mislm res ste smešni.
Cela tale slovenska avto scena je smešna. Obnašate se vsi kot ene 14 letne deklice.
Un ma pa bla, bla, pa je boljši od unga, bla, bla, pa ne ni lepši pa je lepši, blabla, žiga
žaga. Unmu pa zihr nou ratal, ka ni tok pameten ka jst, bla bla, kok je bedn, sploh ne
bo tako letelo, bla bla, kok sm jst dobr, blabla. Ma ka 14 letne deklice ka nimajo
druzga počet da se šimfajo. Dej prosim ljudje dejte se mal umirt. Kr naenkrat se je razvila tale tuning scena in vsi ste toooook pametni in ne vem kaj. Če bi HEMINGWAY pred dvema letoma reku da mu bo fiesta tok letela bi se mu vsi smejal pa ga šimfal pa mu ene svoje ideje prbijal. Letos se vm bo on u glavo smeju vi boste pa nosove po tleh vlačl, ka vaši avti nimajo pod 6 do 100. Hemi ti si car, jst pa še bom - upam da bo keš :P )
ajde fantje umirte se ne morte bit vsi najboljši
PETKA POWAH
Turbobitch je napisal/-a:Ko je petka turbo prišla ne tržišče je bila daleč najbolj avto v svoji klasi, zato je večja legenda kot pa punto ali uno. Mito ti si jo kupil zato ker je letela in ne zato ker bi ti bila všeč. Men je pa avto lep in sploh mi je čist hud. Punto mi je žal grd ampak
sej zato sm pa petko kupu ane. Ne moreš ti primerjat avta z računalnikom in avta
brez. Še en razlog več da se kvari avto. So pa deli poceni, veliko pa lahko tud sam
pošraufaš.
Pol ko bom pa drug let vozu pod 12s na dragu boste pa vi lahk sam bull, pa mislm
otročji ste pa vi ker se date tako lahko sprovucirat. Ste tipični slovenci, ker ne
morete enemu človeku zatrjevat neki o čem nimate pojma in mu sam zavidate. Kdaj
boste končno dojel da ma vsak svoje želje in svoj okus. Ne mislm res ste smešni.
Cela tale slovenska avto scena je smešna. Obnašate se vsi kot ene 14 letne deklice.
Un ma pa bla, bla, pa je boljši od unga, bla, bla, pa ne ni lepši pa je lepši, blabla, žiga
žaga. Unmu pa zihr nou ratal, ka ni tok pameten ka jst, bla bla, kok je bedn, sploh ne
bo tako letelo, bla bla, kok sm jst dobr, blabla. Ma ka 14 letne deklice ka nimajo
druzga počet da se šimfajo. Dej prosim ljudje dejte se mal umirt. Kr naenkrat se je razvila tale tuning scena in vsi ste toooook pametni in ne vem kaj. Če bi HEMINGWAY pred dvema letoma reku da mu bo fiesta tok letela bi se mu vsi smejal pa ga šimfal pa mu ene svoje ideje prbijal. Letos se vm bo on u glavo smeju vi boste pa nosove po tleh vlačl, ka vaši avti nimajo pod 6 do 100. Hemi ti si car, jst pa še bom - upam da bo keš )
ajde fantje umirte se ne morte bit vsi najboljši
PETKA POWAH
krofl je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Ammm...pa ti veš da recimo!!! F355 vozi 13s na 402m? Ti boš fural pa POD 12
Če bo res zrihtal to, kar ma namen, je možno. 350 KM, 4x4, 700kg.....it is possible....will see
Drgač pa G$F tuning če še kej bereš: Če ti je avto fuul hud pol ga kup, če boš preveč razmišljou o uporabi in stroških pol pa rajš kej druzga kup.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov