f4676 je napisal/-a:Tisti strokovnjaki ki tukaj pljuvate po Barchetti se najprej peljite z njo potem se pa oglašajte. Jaz jo imam v lasti že skoraj celo leto pa me ni še nikjer pustila. Do danes sem imel samo dve težavi. Na tehničnem mi je lambda kazala preveč - bila luknja v izpuhu in električna antena mi včasih malo nagaja. Drugega pa ni nič. Ja pa tudi moker nisem bil še nikoli - tako da raje ne nabijajte. Je pa tako, da na koncu se moraš odločiti sam. Pejd peljat vse primerke, ki pridejo v poštev in se potem odloči pa ne poslušaj primerkov kot so BMW Motorsport, ker tolčejo bedarije.
BMW Motorsport je napisal/-a:f4676 je napisal/-a:Tisti strokovnjaki ki tukaj pljuvate po Barchetti se najprej peljite z njo potem se pa oglašajte. Jaz jo imam v lasti že skoraj celo leto pa me ni še nikjer pustila. Do danes sem imel samo dve težavi. Na tehničnem mi je lambda kazala preveč - bila luknja v izpuhu in električna antena mi včasih malo nagaja. Drugega pa ni nič. Ja pa tudi moker nisem bil še nikoli - tako da raje ne nabijajte. Je pa tako, da na koncu se moraš odločiti sam. Pejd peljat vse primerke, ki pridejo v poštev in se potem odloči pa ne poslušaj primerkov kot so BMW Motorsport, ker tolčejo bedarije.
komi leto dni ga maš pa že luknje u auspuhu pa lambda sonda ti gre. Mislm da si vse povedu s tem o kvaliteti... Ja pa tut teb priporočam vožnjo z več primerki. Js mislm da je v tej klasi prvak nedvomno SLK, tik za petami mu je pa le BMW, pa še to z Z4-ko. Bo pa zanimiva ta nova Alfa brera spider, huda zver, sploh če bo 400 ps pa RWD bo zmaga. Tko da po mojem mnenju je tvoja barchetta kr dost u zaostanku z omenjenimi.
P.S.: Pa ne omenji me brezveze u svojih postih, čeb se rd kregu to piš privat, ne me pa izpostavlat kle.
Po forumu brska: whitee in 9 gostov