S|icKeR je napisal/-a:jz bi že šou pogledat. sam problem je k nism tak majstr, d abi vidu vse okvare. fotr je mehanik, sam on nima nikol cajta. treba bi si blo vzeu ceu dan, da grem vsaj ene 3 avtomobile pogledat. zdj sm 100% da kupim 19ko.
p.s.: če se javi kak majstr da gre z mano...
S|icKeR je napisal/-a:za polota nimam dnarja, um k je biu pa prvi model, k je biu isti mislm da kt ibiza, mi pa ni všeč. to sm tut jz slišau da grejo vw-jeve 60KM mašine glih tko dobr kt renojeve 80KM.
Mojster Miha je napisal/-a:Fantje, mislim, da z nadaljnimi predlogi bolj škodite, kot koristite !
S|icKeR - že več kot tri mesece tu sprašuje in išče primeren avto, ko ga najde oz se odloči in reče to bom iskal - začnete na novo modrovat
Raje mu pomagajte eno pametno R 19 poiskat - bo po mojem bolj koristno !
LP
zeleni dirkač je napisal/-a:Kva pa vw polo ti ni všeč?
Sam sem tudi iskal nizko proračunski avto dve leti nazaj. Sem si vzev kar ene pov leta časa pa sm preiskov cel slovenski trg rablenih avtov. Na konc sem kupu polota l.95, 1.3 55km in sem izredno zadovoljen. Dela k urca, navora ma ful (za bencinarja), potegne čist solidnu (bolš ko clio 1.4 - smo sprobal), registracija je pocen. Poraba je pa od 6,5-7,5 včas rata tud 8 sam mam kr težko nogo. (golfa 3 dizla sm spravu na 10l/100km).
Sam je pa avto narejen velik bol kvalitetno kot kkšn clio al pa r19. (vrata so 3X debelejš kot pr cliotu)
Drgač pa ne kupit avta, k je spuščen pa ma športn avspuh pa lite feltne....
To rajš sam dodaj.
Po forumu brska: Google [Bot] in 6 gostov