Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Ne dec 04, 2005 3:02 pm

No nevem men se zdi, da je golf pri ceni čisto primerljiv s konkurenco tko, da nevem kaj jokate. Če je golf predrag potem je tut Civic, A3, Alfa147,Bmw1 in še kdo drug.

Drugače pa se govori, da se bojo zdej vsi VWji podražli za 2%. :(

Aja fotr je sprašval za popust še pri Porsche Slovenia pa bi dali le kaka 2% - torej, če se za 2 podraži, si na nuli. :)

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 Ne dec 04, 2005 5:44 pm

Če sm prov slišu se je dele spet pocenu.
:shock:

Uporabniški avatar
avto freak
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a avto freak Ne dec 04, 2005 6:50 pm

Sicer nism imel časa niti volje(po parih prebranih komentarjih) prebrati cele teme, tako da nevem ali si se že odločil za nakup..Moje izkušnje z golfom so take..Imam ga recimo ene pol leta, sportline 2.0fsi 150km..Motor je kar vredu, ima za bencinarja dost navora, mogoče pa sm v višjih vrtljajih pričakoval malo več moči.. Kar se samega avta tiče..do sedaj nisem imel večjih problemov z njim(če odšteješ okvare zaradi nepravilne uporabe :twisted:), avto se pelje lepo, dobro se drži ceste(glede nato da serijske gume niso nek biser)..in tudi notranjost je kar komfortna oz. se močno razlikuje od golfa 4..Lepota je pa itak vedno bla in vedno bo stvar posameznika...Mi gre pa na falus mentaliteta nekarih tukaj na forumu, namreč ko nekdo predstavi najbolj osnovnega npr. Leona vsi takoj oooo lep avto, krasen itd.. Ko pa nekdo predstavi golfa(četudi ni osnoven) pa vsi kok je grd, precenjen itd.. Tako da se ne oziraj na mnenje drugih in kupi tisto kar je tebi všeč...

lp
peš honda je ta naj ta bol

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown Ne dec 04, 2005 6:52 pm

se strinjam :)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Ne dec 04, 2005 7:46 pm

Golf sigurno JE dober avto. Tudi sam vozim VW. Je pa predrag glede na to kako je GRD. Subjektivno mnenje pač.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Slash83
Novinec

Kraj: MB - okolica

Napisal/-a Slash83 Ne dec 04, 2005 9:30 pm

Golf vsekakor je predrag glede na razred kamor spada in v Sloveniji je in bo precenjen.. nažalost..

Je pa Golf V , prvi Golf ki mi je res zelo všeč na OKO - drugače ga namreč ne morem ocenit - saj sem se do sedaj peljal le v Golfih 1 do 4.

Ti če kupuješ avto - si ga pojdi oglej, se pelji z njim in če ti bo všeč še vse to ga kupi ne glede na mnenja drugih..
Vseeno pa ne pozab preverit še kakšne konkurence..

Uporabniški avatar
Svasko
Nov uporabnik

Kraj: Vinica

Napisal/-a Svasko To dec 06, 2005 8:29 pm

ShowDown je napisal/-a:Smešna izjava. Mislim da marsikatera konkurenčna znamka nudi manj KVALITETE.

Je tako! :lol: BMW 1 (najlepši avto za BMW Z4) pa... :D ko vidiš ceno. O tem se bi treba kregat ne pa o golfu. Eni ste pa res przadeti... :P

Vozim golfa V, čeprav bi vozil kateri koli avto. Vem, da je avto na cesti majka, da je bil sm 4 mio SIT in za ta dnar je notr dvojna deljana klima, da je prečudovite lasersko modre barve, zaminiva opremca, da ma odlične pospeške, da je prostorn, ... ma skoraj vse je zakon. Trenutna potrošnja 5,7 l/100 km. Zdj še sm feltne ruknem gor, pa morda še kaj, pa bo. Ko mi bo 90 km premalo, grem po več, računalniško, lepo. 8)

Drgač pa, 1 nemec mora bit pr bajti pravijo. Al pa ne...

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To dec 06, 2005 10:11 pm

Cyrus je napisal/-a:tko, da nevem kaj jokate

;) Čist tko kot zanimivost......se mi zdi da si skoraj v vsakem postu upoprabil ta stavek ;) ....ja, prav vse sem prebral....mater kaj ste vse napisali...... ;)

Slash83 je napisal/-a:Je pa Golf V , prvi Golf ki mi je res zelo všeč na OKO

Tole se mi zdi zanimivo....opazil sem že kar nekaj takšnih izjav, in so večinoma od tistih ki Golfa ne marajo....zanimivo...

Jaz sem z Golfom že 10 let in meni je Golf III skladnejši(in ljepši) kot Golf IV, pa tudi Golf IV se mi zdi bolj skladno narejen kot Golf V.
Pri Golfu V je najbolj opazno to da je še najbolj(značaj!) spremenjen, dodali so mu nekaj športnosti, kar mene, moram reči najbolj moti.
To da je oblika dobila dozu agresivnosti, me ne moti toliko, kakor to da se ne morem znebiti občutka da so ga tik pred začetkom proizvodnje na silo naredili takšnega, kot da osnova njegove oblike ni bila predvidena za športen značaj.
Da poenostavim, najmanj skladen mi je od vseh Golfov do zdaj.

aja....še to...
ZELO me moti tisti zadnji odbijač ki je kar tko čudno na polovici nepobarvan(spodnji del)...kaj to pomeni.....a mi lahko kdo pojasni.....kam pa paše ta odbijač??!!! A je že kdo od lastnikov, ali bodočih lastnikov, premišljeval v tej smeri da bi ta del zadnjega odbijača pobarval!? A je to izvedljivo?

Uporabniški avatar
Mouse
Nov uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Mouse To dec 06, 2005 10:58 pm

...jaz pa takole meni že moj G III služi peto leto in me nikoli ni pustil na cesti in pri 262k km laufa kot urca :D
...od G V pa mi je edino všeč GTI izvedba , čeprav bo treba še malo počakat, da tovarna odpravi tiste napake, malo se morajo popravit, če ne to ne bo več GOLF... :cry:

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če dec 08, 2005 5:14 pm

Seveda je izvedljivo pobarvat zadnji odbijač.

Res pa je tudi da je potem bolj dovzeten za pikice od kamenčkov ter saj iz izpuha.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov