esem je napisal/-a:simply je napisal/-a:En revež z 200k plače se ne more nikol primerjat z nekom k ma 500 al več.
To je logično a ni? Samo zakaj bi se pa nekdo primerjal z nekom, ki ima 500.000 SIT plače?
Kaj vidva sploh primerjata - plače ali ljudi?simply je napisal/-a:Ni nujno, da če imaš 500k plače imaš dober avto in obratno.
Tako, kot ni nujno, da je nekdo z dobrim avtom in 500k+ plačo dober (v kateremkoli pomenu) človeksimply je napisal/-a:Samo o manj vrednih rasah pa se ne delaj pameten.
Točno vemo kdo jih je največ omenjal in kakšen je bil.
Zakaj ne? Če on tako misli, je to njegova pravica. Pustimo to, da je njega njegov vzornik tudi imel za manjvredno raso (kar po lastnem mnenju tudi je, saj nima SL, S ali kaj podobnega, zmeni se za naše komentarje in s tem ne bo nehal, torej bo tak tudi ostal). Tu prihaja na plan nezavedno - meni osebno se človek smili, pa ne zato, ker naj bi bil manjvreden. Kot je že Slide rekel - možganska prisebnost je slabo opazna.
Morm rečt, da s tole čist zadel. Samemu seb se zelo smilm, ker si tazga avta kot ga hočem najbrž ne bom mogu prvoščt, ker nimam 500k plače. Sam pa mam vsaj to srečo, za razliko od večine ostalih, da ogromno takih avtov prepeljem vsak dan, če ne druzga.
Zato mi gre presneto na živce, ko nekateri govorijo prot nekim znamkam o katerih sploh pojma nimajo, ker so v celmu življenju vozil mogoče dva avta ene znamke.
Je pa res, da če bi mel to kar hočem, bi mi blo totalno vseeno za vas.
Bodte, kar ste, vsak živi zase.