adis je napisal/-a:Obstajajo dogovori ko se ti zmeniš z prodajalcem avta, seveda če gre za prodajo brez posrednikov ( avtohiše,....) da avto vzameš na test in ga odpelješ k najbližjemu dobro založenemu mehaniku kjer bo avto pregledal pa tudi z sabo vzami lastnika avta če je treba, ker testo vožnjo boš moral narediti tako ali tako pa se vmes odpelješ še do mehanika, ki mu verjameš oz. veš da je dober ( priporočilo kakega sorodnika). Če se s tem nebo strinjal prodajalec avtomobila potem veš da avto ne štima tako kot bi moral...
SKRATKA ŽELIM TI VELIKO SREČE IN PREDVSEM PAMETEN NAKUP.
kolesar je napisal/-a:kup si nov avto pač bo mal manj luksuza, sprijazn se da nimaš trenutn nimaš tolk
pa si kup
ford focus al pa megan, astra al pa ta rang, pa kup bencinarja ker ne delaš tolk ekstremno velik km
hladni je napisal/-a:meni se zdi nesmisel nekomu ki se je že odločil da bo zapravil denar za avto svetovat naj razmisli, ker se je že odločil. Odločil se je, da mu avto pomeni statusni simbol in misli da ga ljudje ocenjujejo po tem kakšen avto vozi.ja ne pozabit, da če kupiš avdija boš finančno zelo težko dihal. Vsi pa pozabljamo da če kupiš avto, zgubi le ta na leto 15-20% vrednosti. Jaz osebno raje kupim nepremičnino in jo čez par leto od 15-20% dražje prodam.![]()
hladni je napisal/-a:meni se zdi nesmisel nekomu ki se je že odločil da bo zapravil denar za avto svetovat naj razmisli, ker se je že odločil. Odločil se je, da mu avto pomeni statusni simbol in misli da ga ljudje ocenjujejo po tem kakšen avto vozi.ja ne pozabit, da če kupiš avdija boš finančno zelo težko dihal. Vsi pa pozabljamo da če kupiš avto, zgubi le ta na leto 15-20% vrednosti. Jaz osebno raje kupim nepremičnino in jo čez par leto od 15-20% dražje prodam.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov