Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
Seveda sem se. V Getzu!
No, roko na srce, kak yugo je bil še dosti bolj nagnusen avto, ampak yugo je itak na smetišču zgodovine.
Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
sonic je napisal/-a:Sonic ti se očitno še nisi vozil v slabem avtomobilu! Confused
Seveda sem se. V Getzu!![]()
No, roko na srce, kak yugo je bil še dosti bolj nagnusen avto, ampak yugo je itak na smetišču zgodovine.
fifi je napisal/-a:Vse to pa ima seveda svojo ceno, evropski avti so definitivno v povprečju nekoliko dražji od korejskih, vsak posameznik pa mora pretehtati kaj mu pomeni več, evropski dizajn in oprema ali korejska nekoliko nižja cena in zanesljivost.
Drugi tako ali tako trmoglavijo in pljuvajo čez tisto, kar sami niso izbrali. Vsakemu svoje.fifi je napisal/-a:Ma ja, tudi meni gre na živce trma nekaterih tule. Sploh mi pa ni jasno kaj imajo eni toliko proti korejcem. Doma smo imeli 3 korejce in z dvema niti ene težave, z enim pa nekaj malenkosti, a nič posebnega. Zame so to povsem solidni avtomobili in pika. Tisti pa, ki jih moti korejski design, naj si kupujejo evroske avte pa mirna Bosna.
cliopower je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme me zanima kolko forumasev če sploh kašen je je že kupil kio ceed? In kako se mu kaj zdi voznja itd.... hvala
fifi je napisal/-a:Ma ja, tudi meni gre na živce trma nekaterih tule. Sploh mi pa ni jasno kaj imajo eni toliko proti korejcem.
cliopower je napisal/-a:Da ne odpiram nove teme me zanima kolko forumasev če sploh kašen je je že kupil kio ceed? In kako se mu kaj zdi voznja itd.... hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov