Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr maj 09, 2007 10:10 am

INFINITI je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:vtec dela svoje

Pa BTW - VTEC z našraufano turbino - NENADJEBIVO! BOtom end grunt & HIghrev power-Če se bo kdaj Honda prekršila in šla v kaj takšnega serijsko se bo lahko veliko tovarn obrisalo pod nos z svojimi turbaki. Meni osebno oči izskočijo ko kolega pritisne svojega home-made-setup 1.5 vtec civica z turbino, pa me malo tega impresionira v svetu avtomobilizma. Toliko o temu.

BTW kej veš kolk ma konjev in na kolk mu turbina fila?? Kdo mu je avto rihtal??

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr maj 09, 2007 12:22 pm

CupraR je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:
Turbobitch je napisal/-a:
im nobody je napisal/-a:vtec dela svoje

Pa BTW - VTEC z našraufano turbino - NENADJEBIVO! BOtom end grunt & HIghrev power-Če se bo kdaj Honda prekršila in šla v kaj takšnega serijsko se bo lahko veliko tovarn obrisalo pod nos z svojimi turbaki. Meni osebno oči izskočijo ko kolega pritisne svojega home-made-setup 1.5 vtec civica z turbino, pa me malo tega impresionira v svetu avtomobilizma. Toliko o temu.

BTW kej veš kolk ma konjev in na kolk mu turbina fila?? Kdo mu je avto rihtal??

V tem trenutku ne vem točno koliko ima(skos neki rihta, pa še boost controler ima), je pa krepko preko 200. Avto je rihtal sam oz. ima kar nekaj stručkotov kolegov v klubu, pa še na vezi je z enim tjunerjem iz kanade, ki je Hrvat pa se dobivata v ZG, kjer se tudi ta Civic nahaja.
Najlepše pri vsemu je, da je avto daily driver in se ga da čist spodobno furat tut za grocery shoping - lol.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr maj 09, 2007 1:47 pm

Festina je napisal/-a:nism gledu ne postov ne opisa kaj si napisu sam u usakem primeru honda ne pa renault k jih je ze tko prevec na cestah pa pou k.. niso vredni ;)

mater si pametni,ko boš imel kdaj renaulta se meni. A kia pa je vredna česa? ko boš imel avto pol se meni,dokler pa boš KIO vozo pa samo drži lape ali pa take komentare zase zadrži če misliš žalit drugo znamko! :evil:
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov