chgotom je napisal/-a:toyota_celica je napisal/-a:ej grema kr na konkretno
zanimam se za toyoto celico od letnika 93 navzdol
če je kaj takega na pm bi lepo proso
Prosim pojasni "navzdol": mislis starejse oz. mlajse modele od 1993? Sorry, ampak po 15 letih tukaj je moja slovenscina ze malce sepava, zal...
LP iz Chicaga!
DaDek je napisal/-a:če sem dobro seznanjen je v ameriki golf4 osnovni model z 2.3 ali celo 2.8 motorjem. Tako da sploh nevem če imajo dizla.. ti se šališ malo al nimaš občutka? polota bi ti uvažal iz amerike? DOBER SI MAJKEMI!! lol kok bi stal transport si še enga tu kupiš, tak in tak pa ga itaq pomoje sploh ni tam.. malo pa se bi ja lahko zamislo predno take bedarije pišeš no..
toyota_celica je napisal/-a:jap mislil sem starejše od l 93
93 letnik bi mel zato ker je že imela klimo , starejše pa zato ker so umetnina in redkost
DaDek je napisal/-a:če sem dobro seznanjen je v ameriki golf4 osnovni model z 2.3 ali celo 2.8 motorjem. Tako da sploh nevem če imajo dizla.. ti se šališ malo al nimaš občutka? polota bi ti uvažal iz amerike? DOBER SI MAJKEMI!! lol kok bi stal transport si še enga tu kupiš, tak in tak pa ga itaq pomoje sploh ni tam.. malo pa se bi ja lahko zamislo predno take bedarije pišeš no..
zakaj pa si spremenil zdaj post, če si nekaj vprašal?
Rjuhar je napisal/-a:Bi lahko prosim napisal kaksno stran s podrocja okolice Chicaga, kjer prodajajo avtomobile iz osemdesetih. Zanima me ponudba 440 cubic inch avtov iz tega obdobja. Hvala
SamoK je napisal/-a:bom malo OFFTOPIC,ne zamerit.
mene pa zanima kako americani, gledajo na ostali svet,predsvem nas v evropi njihovo konkurenco v svetu,ce jo sploh imajo.
aja pa baje je BMW zelo popularen v ZDA, je res?
SamoK je napisal/-a:sem gledal malo na tej strani ki si mi jo posredoval, pa morem rect da niti ni toliko M6 (vsaj za prodajo ne),v ZDA kot sem pricakoval. Sem pa dal iskanje po vseh njihovih poslovalnicah. mogoce pa EU niti ni tako dalec zadaj ..
PS.lepo da si vzames cas in nam posredujes toliko uporabnih info iz onkraj luzice
toyota_celica je napisal/-a:ne nova celica me niti ne zanima tolko
sem pa opazo da se da l. 72 corvetto dobit že za $16,900.00
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov