Prvo kot prvo se nauči brat forum pa še kakšno drugo literaturo
Nikjer nisem izrecno omenil člana foruma,če si opazil nikjer nisem izrecno nate valil krivde in nikjer te nisem izrecno omenit tko,da kako za vraga veš,da sem mel sam tebe v mislih,ker vrjem nisi mi tolk všeč,da bi te mel v mislih pa čeprow te nena poznam ampak po defaultu mam raje tipinje kot tipe :P :P :P
Je pa res,da se venomer začnejo prepiri okoli Hond sam z strani lastnikov kavnih mlinčkov,ki mislijo,da če se peljejo z hondo 175km/h so pa carji.Honda je bla že od nekdaj pregovorno "športen" avto in ni mi jasno zakaj zavraga se spravjo v "športen" avto devat kavni mlinček ranga 90hp pa še to je zgolj iz komercialnih potez,da lahko prodajo več avtov mladim nadobudnežem,ki pol blatijo znamko (s5 nimam tebe v mislih

)
Vse preveč mladine ima te kavne mlinčke in se pol preseravajo ter od teh mlinčkov enostavno zahtevajo preveč ampak kot je že CupraR reku tuning se začne pri zavorah ampak to je druga zgodba.
Po klancu navzdol marsikater avto pride do 200km/h ampak problem je teh 200km/h spravit na 0km/h pa da je avto potem še izpraven
Drugače pa vrjem precej več prevoženih kilometrov imam kot marsikateri nadobudni lastnik Honde in vem,da obstajajo tudi ostali avtomobili,ki se jim Honda lahko samo prikloni.Pa zj nebom začenjal prepira ampak vsepovsod po vseh avtomobilističnih forumih so prepiri,ker enostavno lastniki 1.4 Hond ne priznajo,da obstajajo tudi še drugi boljši avtomobili.In venomer se šopirijo prov tisti člani oz. lastniki Hond,ki so lahko samo glasni pod pokrovom motorja imajo pa 90 hrčkov
Sočasno z menoj je v avtosalonu takrat en mulo kupoval civica 8.gen in venomer zatrjeval,da je pa 90hp čist dovolj za "športno" vožnjo seveda sem skor umru od smeha
Tak btw sem res rad v središču pozornosti,če imam kaj koristi od tega ampak tukaj mi to še nikol ni kaj prida koristilo prej škodovalo ampak zmeraj napišem resnico in kaj mislim.In bom tudi zmer reku,da je Honda res samo avto in da je precej drugih znamk tudi precej dobrih,če ne boljših.
Se pa umikam iz teme,ker vidim,da nekaterim "hondašem" nena moreš dopovedat bistva in to so lastniki vozil,ki gledajo samo naravnost z svetom avtomobilizma pa nena nimajo kaj velik povezave.