Za aurisa je ziher dvakrat tolk

mito155 je napisal/-a:Še mini zaključek.... večini je pomembno da se dobro peljejo... predvidevama da bo avtor te teme kupil avto na kredit, leazing karkloli... v tem primeru nakup rabljenega avtomobila predstavlja tveganje, saj nikoli ne veš kaj kupiš... pri nakupu kijee Ceed imaš vsaj 5 let garancije oz 150k km, kar je odlično... ker se vsi zgovarjate na drag servis naj vas spomnim da poznam zelo zadovoljenega lastnika Kije katero vozi vsako leto nekam proti Litiji, kjer mu pooblaščen serviser rihta avto za pol manj kot na KMAGu... takle mamo... v 7 letih kar jo ima pa je imel le malenkostna popravila, katera vzameš pač v zakup... nič dragega in motečega...
in še enkrat... ko vzameš avto na kredit je kasko nuja... in takrat (če ni mamica dala bonifikacije)zna bit zelo mučen primer, ko je potrebno zavraovati odlično ohranjega BMW 330d z ogormno oprem in samo 120k km... zelo, zelo, boleče... in potem je tipičen primer ko na takem avtomobilu vidimo gume najnižjega cenovnega razreda...
hvala Linlongu za veliko izbiro dimenzij...ker tudi Kumho takrat rata predrag...
lp
Auslander je napisal/-a:zanimivo veliko priporočate CEEDA, glede na to, da ima 7 letno garancijo me zanima predvsem to če ni to samo spretna marketinška poteza. Bolj me zanima na koliko km so servisni intervali in koliko naj bi običajen servis stal? ter kakšne so muke z uveljavljanem garancije. marsikdaj dobiš pod nos "ja veste, tole pa ne gre pod garancijo."
pozanimal sem se tudi pri oplu za astro in ugotovil da so cene tik pred akcijo pošteno dvignili tako, da imajo akcijo, ki to v bistvu sploh ni.
zanima me kako to da nihče ni predlagal, toyote auris? ali pa fiata punto grande?
izbor je zdaj že malo ožji, mogoče pa se bom vseeno držal načela :"kupi avto kateri je najbolj prodajan... toliko ljudi se pač ne more motiti"
mito155 je napisal/-a:ker se vsi zgovarjate na drag servis naj vas spomnim da poznam zelo zadovoljenega lastnika Kije katero vozi vsako leto nekam proti Litiji, kjer mu pooblaščen serviser rihta avto za pol manj kot na KMAGu...
speedfreak je napisal/-a:Evo da vam povem iz prve ( druge ) roke za ceed 1.6 vgt diesel. servisi so vsakih 20kkm ali eno leto, servis stane cca 240 E. Drugace imajo ceedi serijske napake z avtoradii, ki jih menjujejo skoraj vsem, problem je ker ti lahk ar, kljub temu da je pokvarjen in kao ne dela ,izprazni akumulator in potem imas nevozen avto. potem so se razne malenkosti, ki pa so pri nas mozno da posledica prve serije.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov