Elantrinho je napisal/-a:Golf 5 definitivno![]()
Morda z malo sreče - še nekaj starega kredita ostalo, tako da bo težava z pogojem največ 1/3 od plače. Bo kar bo, trenutno pa je golf na 1. mestu, za njim pa še nekaj ostalih.

Ja, to je jeba, če ne moreš sprobat. Jaz tudi nisem hotel kupiti, dokler nisem imel na testu točno takega avta, kot sem ga potem kupil - s tem motorjem in menjalnikom. Pred tem pa - ni da bi govoril, pri enem trgovcu se je tip "znašel" in predlagal, naj grem kombinacijo 105KM TDI+ 6 prestav probat kar v touranu, ker golfa s to motorizacijo ni imel za testPotem sem šel do sosedne trgovinice kjer imajo golfa. No jasno testnih vozil ni - bencinarjev. hehehehehe Smile narod kupuje disle. Prodajalec pravi da jih sploh ne bo naročal ker so to potem nepremičnine... Hahaha in jaz naj kupim avto na slepo.
Hehe, to je pa TDI - lahko se voziš boj penzionersko, pa je pravi šparovček, če se ti pa zalušta pa stisneš gas in zleti. Sicer pol ni več tako šparoven, ampak vedno imaš izbiro.Meni se to zdi osupljivo. Z motorjem ki ima 170 konj, lahko imaš enako porabo, kot 75-konjskim, če se kontroliraš seveda.
Hehe, to je pa TDI - lahko se voziš boj penzionersko, pa je pravi šparovček, če se ti pa zalušta pa stisneš gas in zleti. Sicer pol ni več tako šparoven, ampak vedno imaš izbiro.Meni se to zdi osupljivo. Z motorjem ki ima 170 konj, lahko imaš enako porabo, kot 75-konjskim, če se kontroliraš seveda.
hondas je napisal/-a:A to je tist 1.4, k je precej dražji od 1.6.OZIROMA:Zakaj 1.6 sploh še prodajajo.
A ja.
Kje bi zbrskal, kaj je SI obrema, saj je to očitno ena od skrivnosti pri zavajanju kupcev.........
Pavel_P je napisal/-a:hondas je napisal/-a:A to je tist 1.4, k je precej dražji od 1.6.OZIROMA:Zakaj 1.6 sploh še prodajajo.
A ja.
Kje bi zbrskal, kaj je SI obrema, saj je to očitno ena od skrivnosti pri zavajanju kupcev.........
Očitno resSem šel prav pogledat na volkswagen.si pa tam našel golf SI opremo. Dost skrivnostno in zavajujoče ja
Sm4jli je napisal/-a:@for, pamet te je srečala.....ne vem zakaj bi kupoval VW in vse 2x preplačal
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Sm4jli je napisal/-a:@for, pamet te je srečala.....ne vem zakaj bi kupoval VW in vse 2x preplačal
Ma kaj ti je?! Golf ni precenjen, ker je za ta denar potem überkvaliteten!![]()
apolo je napisal/-a:Skratka. Danes sem imel testno vožnjo. Sicer sem mislil da bo šel kdo poleg ampak gospodična mi je dala kjuče in je rekla naj bom čez 45 minut nazaj. Jasno ko beli dan je bilo9 tudi to da ni bilo v tanku skoraj nič bencina. Ja res je. Vozil sem 1.4 tjet 150 konjskih moči. Najoprej sem si ogledal kvaliteto izdelave. No če odpremo sovoznikov predal ugotovimo da ni obložen kot je to pri golfu ali a3. Ne vem drug filing. Plastika je še kar u redu. Klima ok. Speljem. Avto ne vleče. Pritisnem močneje. Zalima. Khmm torej ma na začetku avto neke pomislke. Nato ga tiščim, sicer ne vleče dobro. Ajejej računalnik kaže porabo bencina. Groza Smile Odločim se da grem na Toško čelo. Volan je preveč mehak in si ne upam voziti prehitro. Nato ugotovim da je gumb za volan. No super volan končno začne delovati močneje. Khmmm še vedno se ne počutim dovolj varnega. Pridem nazaj v Lj in vrnem avto. Bil sem prešvican iz dveh razlogov. 1 da mi zmanjka bencina, 2 da bom letetl iz ceste.
Končna odločitev: avto je lep, vendar ga je treba preveč priganjati da bi iztisnil moč ter občutek imaš kot da boš lih kar zletel iz ceste. Da ne omenim da se v rikverc skoraj nič ne vidi Smile Ampak res nič. Ali je avto vreden 4.300.000 sit... pogojno zaradi oblike. V notranjosti je nekaj šlamparije.
Potem sem šel do sosedne trgovinice kjer imajo golfa. No jasno testnih vozil ni - bencinarjev. hehehehehe Smile narod kupuje disle. Prodajalec pravi da jih sploh ne bo naročal ker so to potem nepremičnine... Hahaha in jaz naj kupim avto na slepo. Isto pri Audiju za a3 1.4 tsi. Smile
Zaenkrat se nisem nič odločil zaradi neresnosti prodajalcev, ker nimajo testnih vozil za primerjavo...
Lp
apolo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov