Naj povem da avto iscem veselo naprej pa nič pametnega....Ker je fiata 16v tezko dobiti sedaj gledat za za navadnim 1.2 8v...ampak se bojim da bom v tem avto umrl...samo 60 konjev. Kaj vi pravite=?
Za sebe ne bi vzel 1.2 8V. 5k daš za avto.. pa se pelje avto bolj žalostno kot kak 20 let star dizl.
Za tak denar pa res ni problem dobit dobrega avta...
Jaz bi kupil od starejših Clia (se mi preprosto bolj dopade)!
Glede na to da jih je na trgu enormno veliko imaš tudi večjo izbiro rabljenih!
Za ta letnik Clia torej!
joj zakaj tak pretiravate baba čula baba rekla...govorim iz izkušenj....imeli puntota 1,2 l.2000 pet let in ob prodaji je mel 137 000 prevoženih (pozor 5 let star), in z njim razen rednih servisov nobenega problema ni blo....tak da jaz tej pokvarljivosti enostavno ne morem verjet, clio pa tudi ni slab, ampak jaz bi se še enkrat odločil za puntota zaradi oblike in lege na cesti.... ....je.eš armaturko pa plastiko....v obeh je plastika ni alcantara
ko je že ravno govora o notranjosti in kvaliteti plastike. v puntu sicer še nisem sedel ampak pri cliotu vrhnji del armature nekako ni plastičen ampak je mehak na otip - pri puntu je vsaj iz slik videti drugače. ostalo je pač plastika ko plastika. poleg tega me pri puntotu moti pozicija radia, velikost zračnikov na sredini, odlagalne površine na zgornjem delu armature, tapete na vratih (čeprav tudi pri cliotu niso nek oblikovalski vrhunec). drugače pa si armaturo lahko z alkantaro in raznimi poslikavami obogatiš naknadno (zadnja slika )
Samo za info, letos se je pri nas prodal več novih grande puntov kot samo novih cliotov. Clio vodi pret puntom v prodaji ker Reanault zraven še star model štejejo.
Še enkrat pa ti priporočam Punta 2(moj prvi avto-še vedno ga imam), mam pa tut Laguno 2 faceliftano, da nebo gdo reku da sem samo za Fiat.
je.eš armaturko pa plastiko....v obeh je plastika ni alcantara
A v tvojem golfu iz avatarja je pa usnje ob armaturki? :P
oprosti vozim passata...golfi so mi lepi pa mam pač sliko.....pa je tudi armaturka mehko otipljiva na dotik v mojem passatu.....in ni plastika kot je bla v puntotu...
ko bo pa dnar (raje nič kot pa nekaj orenk) pa bo ziher alcantara
Zadnjič spremenil vugy, dne Po dec 24, 2007 9:06 am, skupaj popravljeno 1 krat.