Matjazy je napisal/-a:Ko ji je na koncu pri 140k km odtrgalo jermen (seveda vse servisirano kot treba), ...
FBR je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Ko ji je na koncu pri 140k km odtrgalo jermen (seveda vse servisirano kot treba), ...
Torej hočeš rečt, da je jermen mel 20k km prevoženih, torej praktično nov in ga je odtrgalo... kdo je pa monterov to in kakšen material? Pa ne da ga ni odtrgalo tudi že pri 60kkm marsikateremu VW..... tko da ....se zgodi tudi to...
Kot drugo... če ti človek, ki ima 1.5 dci megana reče da je 74 KW povsem dovolj, in človek, ki kupuje tak avto, da ne rabi več kot toliko.... ja pa človk pa kaj bi ti še rad
FBR je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Ko ji je na koncu pri 140k km odtrgalo jermen (seveda vse servisirano kot treba), ...
Torej hočeš rečt, da je jermen mel 20k km prevoženih, torej praktično nov in ga je odtrgalo... kdo je pa monterov to in kakšen material? Pa ne da ga ni odtrgalo tudi že pri 60kkm marsikateremu VW..... tko da ....se zgodi tudi to...
Kot drugo... če ti človek, ki ima 1.5 dci megana reče da je 74 KW povsem dovolj, in človek, ki kupuje tak avto, da ne rabi več kot toliko.... ja pa človk pa kaj bi ti še rad
abbe je napisal/-a:FBR je napisal/-a:Matjazy je napisal/-a:Ko ji je na koncu pri 140k km odtrgalo jermen (seveda vse servisirano kot treba), ...
se en dokaz da vi renojevci pluvate cez druge.kva ti je blo treba ce se je pa debata umirila.fak
Matjazy je napisal/-a:Sicer pa oba (80 in 100) motorja v cliotu ok, za megana grandtour je pa 105km občutno prešvoh. (pa nisem vajen hitrih avtov)
kolesar je napisal/-a:sej ne vem če mamo pr nas doma tako srečo al pa sam lepo delamo z avti, da ni nč narobe..
JEREMIJA79 je napisal/-a:a sej tko to je,vprašanje o Renaultih potem pa sledijo odgovori kateri vsebujejo nepotrebno grajanje drugih znamk(največkrat VW).
mega_ne je napisal/-a:JEREMIJA79 je napisal/-a:a sej tko to je,vprašanje o Renaultih potem pa sledijo odgovori kateri vsebujejo nepotrebno grajanje drugih znamk(največkrat VW).
ma po moje ni čist nepotrebno
Kaj misliš, da je bila tema odprta z namenom grajat VW, se ti zdi, da je to koga prej zanimalo preden so se začeli ala "VW fan" posti?!?!Ja sej tko to je,vprašanje o Renaultih potem pa sledijo odgovori kateri vsebujejo nepotrebno grajanje drugih znamk(največkrat VW). Idea
abbe je napisal/-a:clio k ma 80 km rab do 100km/h 12.4 sekunde.golf 5 k ma 90 konou pa tut touk.pa kok je golf tezji za ksnih 300kg.res so biser teli dci-ji.
FBR je napisal/-a:abbe je napisal/-a:golf 5 k ma 90 konou pa tut touk
105 konjski pa res.... btw
FBR je napisal/-a:@abbe:
Bilo je napisano v umirjenem tonu. Dal sem samo primer, ker sem dejansko slišal, da ga je strgalo.
Zdej če pa to tebe podžiga, da bi rad spet diskreditiral in pljuval po znamkah ti pa jaz ne morem pomagat. Žal. ... Tudi umiriš se lahko malo.
@JEREMIJA79:
... in zato če niste imeli prej renaulta oz. bi radi ga samo spljuvali ... preskočte temo...
Mislm kakšen komentarKaj misliš, da je bila tema odprta z namenom grajat VW, se ti zdi, da je to koga prej zanimalo preden so se začeli ala "VW fan" posti?!?!Ja sej tko to je,vprašanje o Renaultih potem pa sledijo odgovori kateri vsebujejo nepotrebno grajanje drugih znamk(največkrat VW). Idea
Lepo prosim, umirte se vsi. Človek hoče informacije in v končni fazi, če je dobro prisluhnil sebi in odgovorom, ga je tudi dobi...
Dr.M3 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:clio k ma 80 km rab do 100km/h 12.4 sekunde.golf 5 k ma 90 konou pa tut touk.pa kok je golf tezji za ksnih 300kg.res so biser teli dci-ji.
Preden si ga začnete VAGovi na roke zaradi tega podatka samo tole (iz uradnih tehničnih podatkov Volkswagna):
VW Polo TDI - 80km
Pospešek 0–100 km/h -> 12,8
Skoraj pol sekunde počasneje. Ja res so biseri tejle TDIji![]()
:P
edit:
Evo še podatke za pospešek VW Golfa V TDI 90km
Pospešek 0–100 km/h -> 12,9
Dej malo poglej uradne podatke preden provociraš
ps: upam da razumeš poanto Abbe, poanto tvojega bednega posta
JEREMIJA79 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:abbe je napisal/-a:clio k ma 80 km rab do 100km/h 12.4 sekunde.golf 5 k ma 90 konou pa tut touk.pa kok je golf tezji za ksnih 300kg.res so biser teli dci-ji.
Preden si ga začnete VAGovi na roke zaradi tega podatka samo tole (iz uradnih tehničnih podatkov Volkswagna):
VW Polo TDI - 80km
Pospešek 0–100 km/h -> 12,8
Skoraj pol sekunde počasneje. Ja res so biseri tejle TDIji![]()
:P
edit:
Evo še podatke za pospešek VW Golfa V TDI 90km
Pospešek 0–100 km/h -> 12,9
Dej malo poglej uradne podatke preden provociraš
ps: upam da razumeš poanto Abbe, poanto tvojega bednega posta
Zate so pa bedni vsi posti s katerimi se ne strinjaš...What a child...
Dr.M3 je napisal/-a:Ne razumeš Jeremija?![]()
Seveda se ne morem strinjati ko pa piše zavajajoče podatke in potem še češ kako so dci "jaki" ker ima 80 konjski Clio ob bistveno manjši teži enak pospešek kot Golf5. No, jaz sem prepisal številke iz VW tehničnih podatkov. In prišli do ugotovitve da ima 80 konjski Polo slabši pospešek od Cliota. Ti temu rečeš "What a child", jaz temu rečem "pure ownage".Pa nisem trdil, da je zaradi tega TDI "zelo jak" kot je to abbe napisal za dci. Sem pa popolnoma nakazal poanto njegovega debilnega posta.
Preden se usajaš Jeremija malce bolj preberi zakaj se je šlo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov