KARL ABARTH je napisal/-a:FBR je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:
Vprašal sem za izkušnje z GOLF-om - če jih nimaš potem mi je jasna "strokovnost" tvojega odgovora.
Glede na to, da "zadevo" ilustriraš z govedom - pri njih je takšno obnašanje značilno za neizkušena teleta.
Lastniki (dobro ohranjenih primerkov) vedo kakšna je cena in kašno je povpraševanje, tisti ki o tem nimajo izkušenj oz pojma pa stresajo neumne šale na ta račun. Da je vzdržljivost edina dobra lastnost in vse mogoče traparije so zgolj slaba tolažba - denarja bi se namreč ne branili.
Precenjen je lahko marsikateri avto, le redki pa so takšni, ki kljub temu zamenjajo lastnika. GOLF dizel (ne glede na generacijo) je lep primer. Najde pa se jih še kar nekaj (npr. YARIS, med oldtimerji pa "naš" FIČKO - posebno če ima "kontra" vrata).
LP
Kar kipiš od modrosti.
Prepričal me pa vseeno ne boš, da je stara kripa od glofa 2 vredna jurja in več.
Nasvet: Zbudi se, preden se smeh razleze na ostale prežvekovalce
Govedo se ti že veselo smeji - nimaš izkušenj pa hočeš bit pameten, za povrh imam občutek, kot da hočeš povedat " ob prodaji je bolje dobiti (oz. imaš ti raje) nižji znesek ! "
Resnično upam, da nisi toliko neumen, da bi pri prodaji avtomobila želel iztržit manj kot pa več. In ti je ob tem (beri:prodaji) mnenje (oz prepričevanje) nekoga, ki z avtom nima nobene zveze povsem nepomembno.
LP
Lej dečko, ena bistvena razlika. Tukaj se avto kupuje, če še nisi dojel. Zato si i****, če daš tolk dnarja za tako kripo. Ti še narišem?