chevy je napisal/-a:lumpii je napisal/-a:FBR je napisal/-a:
Ma ja... če ma to s skoraj 1,4 tone in 115KM povprečno 5,7 po mestu sem jaz pa papež...
... ja... tud jaz... z 4. in 5. 40 kmh na uro in s 6. v dolino.... tist za mano me pa zrine v prvi prilki... enkrat probal ponoč in nikol več... že jst sm mislu da bom umru... Na koncu tega testa sem mel porabo 5,5 tako da tistih 5,7 z tako težo in križišči + dinamično speljevanje je no way pod 6l/100km.
Mah teli korejci so itak za en ku....c
Npr za Kalosa 1.4 bencinarja imajo napisan da kuri okoli 6 litrov na 100km - mešano, kolega ga pa je imel novega in ni prišel pod dobrih 9, če pa ni pazil na porabo je blo pa kar 10 litrov porabe na 100, tko da pustmo stat te fore prodajalcev
No da te rešim muke. Korejci so za en falus po tvojem mnenju. Verjetno nisi še vozil korejca in takšno je ponavadi mnenje osebkov, ki vidijo samo uber dojče vagen. Za mene povprečnega nezahtevnega uporabnika je avto super udoben, sem zadovoljen/smo zadovoljni. Imamo doma dva Chevroleta/Daewoo-ja. Z Aveo-tom 1.4 70 kW sem dosegel porabo 5,5 l/100 km sam sem vozil kot piška. Vozimo se tam nekje 50:50 relacije in mesto. Mešano pokuri 6,5 - 7 l/100 km. Z Lacetti-jem 90 kW dizlam porabim 8 l/100 km mestne vožnje, sam ga skozi tiščim (seveda ne mrzlega). Na AC porabi 6,5 l/100 km (130-200 km/h). Relacije porabi pod 5,5l/100 km.
Pri Kalos-ih si se pojavljale neke napake na senzorjih in posledično večja poraba. Bilo je pisano v enih temah.
LP
Ja zdej ker pa korejc porabi malo več kot je bilo obljubljeno po tovarniških podatkih je pa kr za en kur..c.
SUPER. sam da švabi dajejo realne podatke, recimo BMW540i z porabo 7,1l. JA JA