gofra je napisal/-a:@Polo: tezko bi se strinjal. Morda je res primerljiv voznikov delovni prostor, pogori pa (vsaj pri meni: GP) predvsem pri manjsem prtljazniku in nekoliko pri prostoru zadaj. Golf je tako bistveno prostornejsi z obzirom na to, da na zunaj niti ne deluje tako...
IcEm4n je napisal/-a:jst ne vem, kako lahko nekateri po kubaturi sodite, al je avto dovolj močen al pa prešvoh.
roberto-82 je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:jst ne vem, kako lahko nekateri po kubaturi sodite, al je avto dovolj močen al pa prešvoh.
ja kaj ti bo 150km+ če je mašina 1,4 povn avto pa mal klanca pa že 4 tišiš če ne 3-je no to je moje mnenje
js bi vzev kio sam dizel .(no zdej je tudi to za kolk časa kupuješ avto)za 1leto al za 10 let če misliš hitro menjat bi js gledal tudi na znamko da ne zgubi tk hiter cene lp![]()
![]()
roberto-82 je napisal/-a:
ja kaj ti bo 150km+ če je mašina 1,4 povn avto pa mal klanca pa že 4 tišiš če ne 3-je no to je moje mnenje
roberto-82 je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:jst ne vem, kako lahko nekateri po kubaturi sodite, al je avto dovolj močen al pa prešvoh.
js bi vzev kio sam dizel .(no zdej je tudi to za kolk časa kupuješ avto)za 1leto al za 10 let če misliš hitro menjat bi js gledal tudi na znamko da ne zgubi tk hiter cene lp![]()
![]()
roberto-82 je napisal/-a:ja to ja sam je pa danes bl mal motorjev 1,9 ali 2,0 brez turbin pa dizle mislim da nabo spet kakšne pomote
kar se pa izgub cene tiče pol pa pojd kupit novga avdija pa ga prodaj čez 5let pa kupi novo kijo pa jo prodaj čez 5 let pa kje boš več zgubo
pa da ti še raznožim si v procente zračunaj da neboš spet piso tumari(če veš kaj hočem povedat)lp![]()
![]()
ni boga da me prepriča da avto 2,0 90km in 1,4 isto 90km v klanc isto vlečeta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov