Polo78 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:KARL ABARTH je napisal/-a:Sicer ne vem (nisi nikjer natančno zapisal) kje si ti prebral, da ima CEED boljši »handilng« kot CIVIC.
Tako kot mi tudi ti še vedno nisi napisal oz. argumentiral, kje točno ima Civic večjo aktivno varnost.
KARL ABARTH je napisal/-a:Najbolje pa je, da "handling" preizkušaš v praksi - v primeru, da ne veš kako se to "izmeri" si preberi na "netu", kjer je dovolj/veliko zapisanega.
Skratka : svetujem ti testno vožnjo - pa sam odkrij, kaj je to »handling«. Razlika (CEED : CIVIC) je očitna.
Sem že. In oba imata zelo dober "handling".

Točno to, kar že vseskozi poudarjam pa se me ignorira.

Res pa nisem primerjal 7 gen. vs. 8 gen., a če zapriseženi hondaši pravijo, da ima 7 gen. veliko boljši "handling", jim je treba verjeti na besedo. Sicer ti bi pa moral že podatek o poltogi premi pri 8 gen. napram posamičnemu vpetju pri 7 gen. (in pri Ceed-u) pomeniti veliko.
Aja, vozil sem pa proceed-a, ki je imel gume dimenzij 17 col 225/45 in verjetno odtod občutek o zelo dobrem, če že ne odličnem "handlingu".

ops:
Laži ne mislim komentirat !
Napisal si - navajam :
Namreč po testih nima Civic prav nič boljšega handlinga od Ceed-a, prej obratno ... konec navedka.
Sedaj je na tebi, da jasno poveš o katerem testu je govora. Osebno še nisem zasledil testa, kjer bi bil v tem poglavju CEED boljši od CIVIC-a.
V kolikor ni odgovora oz potrditve tvojih navedb, slednje, kot sem že napisal smatram za laž in je jasno ne mislim komentirat.
Testov z "obratnim" rezultatom (CIVIC boljši kot CEED) pa jih je kar nekaj - lahko si za grobo predstavo, za agrumet če hočeš ... po katerem sprašuješ, prebereš AM 22/08.
Pri tvojem testu "handlinga" lahko ugotovim, da imaš kvečjemu splošno predstavo o tem kaj je "handling", nisi pa sposoben ocenit kateri avto je boljši in kateri slabši na podočju "handling-a". Enačit CEED-a in CIVIC-a v tem področju to potrjuje.
LP
Tudi jaz ne mislim več komentirat tvojih laži!
Trdil si, da ima Civic (8 gen.) večjo stopnjo aktivne varnosti kot Ceed pa mi še do sedaj tega nisi dokazal oz. podal niti enega linka, kjer bi to nedvoumno pisalo! Jasno da ne, ker teh neposrednih testov dosedaj (še) ni bilo. Zato je tudi ta tvoja ugotovitev glede aktivne varnosti zgolj pavšalna ali če hočeš pristranska, tako kot na nek način tudi moja glede "handlinga".
Je pa ogromno posameznih testov tako enega kot drugega avta, kjer pa sta se oba odrezala precej zadovoljivo, tako da ne bi mogli ravno govorit, da ima en prednost napram drugemu. In ravno te posamične teste sem imel v mislih! In ne bom ti podajal linkov, klik do Googla in opcija "search" ti bo razkrila vse to, kar ti govorim.
Meddrugim boš našel neposredni test Proceed-a napram Audiju A3 (Autobild.de), kjer se na koncu testa sami Nemci (!!!) sprašujejo, če je Audi vreden toliko več denarja zgolj zaradi imidža oz. tistih 4 krogcev na maski.

In to je moj zadnji odgovor tebi v tej temi, ker prvič vidim, da je nadaljna diskusija s tabo nesmiselna in drugič zato, ker smo zašli precej v offtopic in s tem ne pomagamo kaj dosti dotičnemu, ki je to temo odprl.
Tudi sam ne mislim več nadaljevat diskusije - zapišeš kot sem že neštetokrat ponovil
Namreč po testih nima Civic prav nič boljšega handlinga od Ceed-a, prej obratno
... pa te večkrat opozorim, da nimaš pojma o čem govoriš, da lažeš ... ti pa kar vztrajaš, kljub temu, da sem ti tudi ponudil nekaj dokazov oz navedel, kje si lahko prebereš o tem - vsaj osnovne pojme.
Gremo torej "od besed k dejanjem":
Izjave novinarjev
KIA CEED (AM 11/07) » Cee'dovo udobje (blaženje) je zgolj povprečno, s čemer sicer ni nič narobe, saj deluje vzmetenje čvrsto, le FOCUS, GOLF, LEON, MAZDA 3 in nekateri drugi tekmeci se skozi ovinke še vedno peljejo lepše in hitreje.«
Zavorna pot (100 - 0 km/h) na testu je znašala 41,8 m
HONDA CIVIC - je imela več testov, ugotovitve pa so praktično enake kot v zadnjem (AM 22/08 ), kjer so med drugim zapisali » Odlično, športno podvozje, natančen volan, dobri sedeži, zavore, ki ponujajo dovolj občutka, in nasploh visoko postavljene meje avtomobila zagotavljajo, da bo lahko voznik užival (potniki pa, verjetno, nekoliko manj).
Zavorna pot (100 - 0 km/h) je znašala 37,3 m
Skratka: novinarji so za CEED ugotovili, da se konkurenca skozi ovinke pelje lepše in hitreje, CIVIC pa je na aktualnem testu v tem poglavju prehitel vso (oz našteto - recimo GOLF) konkurenco.
Mimogrede : na testu so hoteli tudi CEED-a preizkusit, pa se je po navedbah novinarja zastopnik očitno ustrašil konkurence.
Z drugo besedo tvoja izjava ...
Namreč po testih nima Civic prav nič boljšega handlinga od Ceed-a, prej obratno
... je čisto navadna laž, z njo pa dokazuješ, da o stvareh, ki jih komentiraš nimaš pojma.
p.s. če še vedno vztrajaš pri primerjalnem testu za potrditev tvojih navedb - položiva stavo v višini recimo novega CEED-a ali CIVIC-a, pa naročiva neodvisno raziskavo oz test na področju aktivne varnosti. Stroške pa bo kril tisti, ki izgubi stavo.
LP