Polo78 je napisal/-a:Uf, tole pa je šlamparija od sestavljanja avta, kot pri kakem italijanskem avtu izpred 15 ali več leč.Razen res če je bil avto zaleten in popravljen - baje da tudi to delajo z novimi avti, ki se poškodujejo med transportom. Daj za štos pejt enkrat premerit avto z merilcem laka in nam povej ugotovitve.
ironmann je napisal/-a:Zdravo!
Veliko sem že izvedel na forumu glede samega avtomobila, kot celote seat leona fr tdi. Ampak glede samega motorja pa njegovih slabih stvari pa ne. Sam namreč nameravam kupiti avto s tem motorjem (leon 2.0 TDI 170KM). Vem, da je problematičen ta filter trdnih delcev. Zanima me, kako se obnese sam motor, da se ne bom potem tepel po glavi![]()
lp
Žumi je napisal/-a:jaz sem mel novga na testu, pa je pri 3000km že svetila lučka za motor!! motor se je tresel, kar sem občutil na volanu!! tko da nevem no. drgač pa gre ko pes. avto vleče do 4700rpm
Kael, se strinjam s tabo, eni nimajo P od pojma, kako se vozi dizel. Pa za testne primerke tudi ne skrbijo, delajo kot svinja z mehom. Ne vem, jaz sem tudi testnega lepo ogrel preden sem ga šel zares pritisnit, pa nikoli v rdeče polje, ni prav da zjebeš če ni tvoje... ampak eni ne premorejo toliko osnovne spodobnosti. Evo zato jaz nikoli ne bi kupil testnega vozila. Potem že raje rabljenega z nekaj 10 tisoč prevoženimi km...Kael je napisal/-a:a ni čudno, da se motor trese, če TDI-ja prbiješ na 4700 obratov - tudi 2.0 TDI s 170 KM ima že pri 4500 obratov rdeče območje in v rdečem območju se avta nikdar ne vozi, sploh pa se ne navija v tako visoke obrate dizlov. Sploh pa če ma avto samo 3.000 km prevoženih, ko motor sploh še ni utečen kot je treba. .
hladni je napisal/-a:ta info z vstrajnikom je meni čisto nova. Nisem še zasledil podobnega primera, niti pri starejših letnikih. Td pr ostalih audi in vw je napaka prisotna?
sonic je napisal/-a:Kael, se strinjam s tabo, eni nimajo P od pojma, kako se vozi dizel. Pa za testne primerke tudi ne skrbijo, delajo kot svinja z mehom. Ne vem, jaz sem tudi testnega lepo ogrel preden sem ga šel zares pritisnit, pa nikoli v rdeče polje, ni prav da zjebeš če ni tvoje... ampak eni ne premorejo toliko osnovne spodobnosti. Evo zato jaz nikoli ne bi kupil testnega vozila. Potem že raje rabljenega z nekaj 10 tisoč prevoženimi km...
Žumi je napisal/-a:kael!!
avto ma za zdržat!! zato pa elektronika vse urovnava!! sam tdi elektronkamel sem tdi i nikad više!!!
pa brez bedakov. ni lepo, aja možno da te še niso doma naučil, da se to ne reče drugemu!morš bl pridn mamico pa očija ubogat!!
aja pa en nasvet --> ne vozi preveč tdi-jov ker štoparjem ne ustavljam!!
CupraR je napisal/-a:Madona skor ne morm verjet, ker zgleda je mel španc v mojem primeru dobr dan, ker niti slučajno ne stoji vse tkole.
Ker sm prov tečn pr teh zadevah in razn zadaj na enem robu odbijača (stik z blatnikom) kjer je z korekturo za popravt nism napak opazu.
Se pa da te zadeve mal porihtat, odviješ kkšn vijak pa lepo našponaš oz ujameš razmak, seveda če se ti da. Ni nek velik del.
Evo pr men havba recimo:
http://www.moj-album.com/slike/1392523/vYKPopqUZXvHS_sW.jpg
Media3 je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Madona skor ne morm verjet, ker zgleda je mel španc v mojem primeru dobr dan, ker niti slučajno ne stoji vse tkole.
Ker sm prov tečn pr teh zadevah in razn zadaj na enem robu odbijača (stik z blatnikom) kjer je z korekturo za popravt nism napak opazu.
Se pa da te zadeve mal porihtat, odviješ kkšn vijak pa lepo našponaš oz ujameš razmak, seveda če se ti da. Ni nek velik del.
Evo pr men havba recimo:
http://www.moj-album.com/slike/1392523/vYKPopqUZXvHS_sW.jpg
Če sem prav zastopil tvoja cupra ni bila namenjena za slovenski trg...
MOgoče je v tem problem...
So se pa stavri pri kvaliteti izboljšale odkar je novi direktor.
Že nova ibiza je bolje sestavljena in iz boljših materjalov kot leon.
Opazil sem tudi, da so novi seati med prevozom prav tako zaščiteni kot audiji.
Naš leon ima isti razmak med haubo in blatnikom tudi jaz sem takoj opazil to napako.
Kael, če se ti da pojdi pogledat zadnje leone, če so kaj bolj skupi dani...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov