BS-speed je napisal/-a:Informativno me zanima, zakaj je bravo bolši od fokusa, oz. zakaj je fokus bolši od bravota? Ker do zdaj, ste nabijal samo brezvezne stvari, noben pa ni podal kakšnega konkretnega odgovora.
hladni je napisal/-a:zakaj ste meni nekateri absurdno smešni na tem forumu? Vsaj v mojem svetu velja pregovor "le čevlje sodi naj kopitar". Torej probam sledit mnenjem strokovnjakov, ki vsak dan strokovno in torej objektivno terstirajo avtomobile, mnenja lastnikov pa so 98% subjektivna. Če ne hvališ to kar imaš, priznaš da si i**** ker voziš avto ki ti ne ustreza.
Suma sumarum: Nihče ni kometiral mojega citiranega prispevka, kjer jasno piše, da bravotu še manjka da bi dosegel nemške konkurente-torej forda ker je pač bla primerjava. Poleg testov, kjer je bravo ponavadi na zadnjem mestu. In glede kie...mislim-izključno po mojem mnenju-neodvisno od testov, da je kia neprimerno boljši nakup od bravota. Seveda komu je avto važen kot celota, ker tista šminkerija notri mene niti malo ne impresionira.
Fiatfan je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:hahahahahha, kiin motor boljši kot fiatov, vic stoletja![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz se pa na tvojem mestu ne bi posmehoval Kiinim 'crdi' dizlom. Sploh pa ob predpostavki, da verjetno Kie še od blizu nisi videl, kaj šele vozil.Daj pojdi na testno vožnjo pa potem pametuj oz. mal se umir s svojim "fanovstvom", ok?!
Sicer si lastim proceed-a 2.0 crdi, sem pa vozil tudi 1.6 crdi 115km in avto gre za te konje fenomenalno. Iz prve roke lahko povem, da gre celo bolje od 1.9 jtd 120km, sicer so pa to potrdili tudi testi. Tudi PSA-jev 1.6 110km dizel, ki se nahaja v Focusu, gre slabše od omenjenega Kiinega 1.6 - omenjam zato, da se navežem nazaj na to temo kjer naj bi se razpravljalo o Bravu in Focusu.
Ker pa je menda omejitev 10k eur (če sem prav razumel), bo lahko za ta denar gledal rabljene avte v tem rangu. In tu se da dobiti tako enega kot drugega relativno ugodno.
res je kie pa res nisem od blizu videl, kaj šele vozil ko je pa takšne eksotični avto kot Venturi al pa Zonda jaooo kakšne maš no poglej kaj napišeš. Fiat je prvi naredil cammon rail motor pa se lahk usi na glavo postavte, dejstvo je pač tako. Verjamem da je kiia dober avto, tega nisem nikoli rekel,sam ne mi primerjat crdi pa jtd no, tko k da primerjaš bolho pa slona.
Fiatfan je napisal/-a:
Fiat je prvi naredil cammon rail motor pa se lahk usi na glavo postavte, dejstvo je pač tako. Verjamem da je kiia dober avto, tega nisem nikoli rekel,sam ne mi primerjat crdi pa jtd no, tko k da primerjaš bolho pa slona.
Fiatfan je napisal/-a:res je kie pa res nisem od blizu videl, kaj šele vozil ko je pa takšne eksotični avto kot Venturi al pa Zonda jaooo kakšne maš no poglej kaj napišeš. Fiat je prvi naredil cammon rail motor pa se lahk usi na glavo postavte, dejstvo je pač tako. Verjamem da je kiia dober avto, tega nisem nikoli rekel,sam ne mi primerjat crdi pa jtd no, tko k da primerjaš bolho pa slona.
BS-speed je napisal/-a:Informativno me zanima, zakaj je bravo bolši od fokusa, oz. zakaj je fokus bolši od bravota? Ker do zdaj, ste nabijal samo brezvezne stvari, noben pa ni podal kakšnega konkretnega odgovora.
DeNalDo je napisal/-a:hladni je napisal/-a:zakaj ste meni nekateri absurdno smešni na tem forumu? Vsaj v mojem svetu velja pregovor "le čevlje sodi naj kopitar". Torej probam sledit mnenjem strokovnjakov, ki vsak dan strokovno in torej objektivno terstirajo avtomobile, mnenja lastnikov pa so 98% subjektivna. Če ne hvališ to kar imaš, priznaš da si i**** ker voziš avto ki ti ne ustreza.
Suma sumarum: Nihče ni kometiral mojega citiranega prispevka, kjer jasno piše, da bravotu še manjka da bi dosegel nemške konkurente-torej forda ker je pač bla primerjava. Poleg testov, kjer je bravo ponavadi na zadnjem mestu. In glede kie...mislim-izključno po mojem mnenju-neodvisno od testov, da je kia neprimerno boljši nakup od bravota. Seveda komu je avto važen kot celota, ker tista šminkerija notri mene niti malo ne impresionira.
rad bi vidu te teste na katerij je bil bravo zadnji...
Fiatfan je napisal/-a:
Fiat je prvi naredil cammon rail motor pa se lahk usi na glavo postavte, dejstvo je pač tako. Verjamem da je kiia dober avto, tega nisem nikoli rekel,sam ne mi primerjat crdi pa jtd no, tko k da primerjaš bolho pa slona.
cvetko je napisal/-a:Sem mislo vaša mnenja. Ne samo gole številke. Hvala vsem za vse informacije!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov