Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To apr 21, 2009 8:12 pm

Gosic je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:jooj slovenčki smo pa res tako zavistni da kr glava boli.. tle večina niti približno nemore kr tko za avto dat 30jurjev in seveda zato pametujejo.
js osebno nebi nič kaj veliko razmišljal kr tale ford mustang pa res gate trga :D je kot nov, mašina dobra,pa še pretirano drag ni.
če si lahko privoščiš,zakaj pa ne, odličen izgleda.
lp

Kaj si pa ti? Ko pa je članek o novem BMW-ju, Mercedezu, Porshe-ju pa kaj boš tolko denarja dajal za take avtomobile in podobne izjave. Drugače pa, če bi bil še tako bogat, si nebi nikoli umislil takle avto, ker zame je to ena navadna škatlasta ladja, ki vzburja samo z zvokom, ostalo je pa poden.

Spoštujem vsak komentar. Nekatera dejstva pa so vseeno pri tej "škatli":
1. če katero vozilo zgublja na ceni so to ta ki jih voziš danes ti
2. čez 40 let kolikor je sedaj star tale avto, tvojega avta ne bo več
3.kar se tiče #podna# ko si se tako izrazil: avtu se da vgraditi boljšo in cenejšo tehnologijo (da ne govorim o izbiri), kot si lahko predstavljaš
4. avto ima definitivno boljši in hitrejši motor kot katero koli vozilo ki si kdaj sedel v njem

Samo nekaj dejstev (jih je še malo morje). Malo bi pa vseeno premislil preden komentiraš nutemeljene izjave.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx To apr 21, 2009 8:17 pm

pol pa to napiše nekdo k ma v avatarju KIO

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To apr 21, 2009 9:28 pm

avatar pa komentira nekdo ki ga sploh nima
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing To apr 21, 2009 9:32 pm

fantje, sploh ne igra dejstvo kdo ima kaj.

Skrajno bedni so neumesni komentarji, še posebej če živijo samo v njihovi domišliji.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To apr 21, 2009 10:06 pm

kolesar je napisal/-a:itak pa avto ni za vsak dan ker ni varen.. to je za v nedeljo..

To pa je izjava! In zakaj avto ni varen ?? Avto je varen toliko kolkor je varen voznik!! d**** bo vsak avto stolkel! Seveda se pa lahko zgodi, da en teh debilov vate "prileti" , tu pa nimaš kaj. In zakaj bi se vozil samo v nedeljo??

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To apr 21, 2009 10:08 pm

Kupi Novo... Kaki stroj!!! Uau!!! :shock: :shock: :shock:

Kak mora pa to rohnet pa bobnet pa vglavnem preva liga!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To apr 21, 2009 10:08 pm

cruiser1 je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:itak pa avto ni za vsak dan ker ni varen.. to je za v nedeljo..

To pa je izjava! In zakaj avto ni varen ?? Avto je varen toliko kolkor je varen voznik!! d**** bo vsak avto stolkel! Seveda se pa lahko zgodi, da en teh debilov vate "prileti" , tu pa nimaš kaj. In zakaj bi se vozil samo v nedeljo??

nima espja, ma mnogo preveč konjev za naše ceste, kolk ma airbagov, zmečkljivih con.....
uglavnem nemormo rečt da je avto varen

sam mel bi ga pa tud jst
lp

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To apr 21, 2009 10:51 pm

kljukec je napisal/-a:[nima espja, ma mnogo preveč konjev za naše ceste, kolk ma airbagov, zmečkljivih con.....
uglavnem nemormo rečt da je avto varen

In kaj pol, če nima espeja? Jaz še nikoli nisem imel avta s tem ali pa z ABSom pa nisem še nobenega razbil. Avto je treba znati vozit ne se pa samo na neko elektroniko zanašat. Zna bit pa problem, če nekdo presedla is FWD avto z vsemi temi ESPji, ABSi in še čem, na RWD s pravim motorjem in klasičnim zavoram.
O.K. avto res ne dosega nekih današnji standardov, ker nima air bagov in morda še česa. Ampak ob trku bi bil vseeno raje v tejle Chvy NOVI, kot pa v večini novih avtih, ki so kljub vsem zračnim blazinam navadni olupki. Pa da nebo nesporazuma seveda se pa nekateri dražji in kvalitetnejši novi avtomobili ob trku dobro obnesejo.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr apr 22, 2009 11:24 pm

mihaing je napisal/-a:
Gosic je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:jooj slovenčki smo pa res tako zavistni da kr glava boli.. tle večina niti približno nemore kr tko za avto dat 30jurjev in seveda zato pametujejo.
js osebno nebi nič kaj veliko razmišljal kr tale ford mustang pa res gate trga :D je kot nov, mašina dobra,pa še pretirano drag ni.
če si lahko privoščiš,zakaj pa ne, odličen izgleda.
lp

Kaj si pa ti? Ko pa je članek o novem BMW-ju, Mercedezu, Porshe-ju pa kaj boš tolko denarja dajal za take avtomobile in podobne izjave. Drugače pa, če bi bil še tako bogat, si nebi nikoli umislil takle avto, ker zame je to ena navadna škatlasta ladja, ki vzburja samo z zvokom, ostalo je pa poden.

Spoštujem vsak komentar. Nekatera dejstva pa so vseeno pri tej "škatli":
1. če katero vozilo zgublja na ceni so to ta ki jih voziš danes ti
2. čez 40 let kolikor je sedaj star tale avto, tvojega avta ne bo več
3.kar se tiče #podna# ko si se tako izrazil: avtu se da vgraditi boljšo in cenejšo tehnologijo (da ne govorim o izbiri), kot si lahko predstavljaš
4. avto ima definitivno boljši in hitrejši motor kot katero koli vozilo ki si kdaj sedel v njem

Samo nekaj dejstev (jih je še malo morje). Malo bi pa vseeno premislil preden komentiraš nutemeljene izjave.

Dragi, vožnja z ferrari f355 spider, 420Km, 2 turbini. Me ne prepričaš veš.
Zadnjič spremenil Gosic, dne Sr apr 22, 2009 11:31 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Sr apr 22, 2009 11:28 pm

shaggx je napisal/-a:pol pa to napiše nekdo k ma v avatarju KIO

Ja in? Sem strasno zadovoljen z njo. Je kaj slabše ? Varen si, pod streho si... In glavo je, avto dela kot urca, za 17k€ , namesto da bi plačeval opremo in gledal na vašo usrano značko, ko čefurji po mestu, ko se bleščijo D&G značke na pasih, očalih... Skrajni patetiki. Pa mi predstavi svojo mašino? Če ni BMW 330i si skrajni bednik, da veš :roll:

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Če apr 23, 2009 6:37 am

Gosic je napisal/-a:

Ja in? Sem strasno zadovoljen z njo. Je kaj slabše ? Varen si, pod streho si... In glavo je, avto dela kot urca, za 17k€ , namesto da bi plačeval opremo in gledal na vašo usrano značko, ko čefurji po mestu, ko se bleščijo D&G značke na pasih, očalih... Skrajni patetiki. Pa mi predstavi svojo mašino? Če ni BMW 330i si skrajni bednik, da veš :roll:

tisto o čefurjih maš pa čist prav. Bmw je edina nemška znamka katere nemaram....
o avta pa zaenkrat še nimam ker manjkajo trije meseci do izpita imam pa za avto dogovorjeno katerega bom kupil... bo pa to če bo dogovor držal Audi A3...

aja pa bmwjev nemaram ravno zaradi čefurjev...
pa dobro bednik sem ker nisem čafur in sem ponosen slovenec ;).

pa dost kreganja ker nisem pristaš taiwaanski znam pa totih azijscev razen določenih modelov znamk ;)

Uporabniški avatar
uros_p
Novinec

Kraj: Prevalje

Napisal/-a uros_p Če apr 23, 2009 7:54 am

Gosic je napisal/-a:

Ja in? Sem strasno zadovoljen z njo. Je kaj slabše ? Varen si, pod streho si... In glavo je, avto dela kot urca, za 17k€ , ...

Nič ni narobe s KIO ali tvojim varnim, pod streho avtom za 17k, ampak si prepričan, da si na pravem forumu?
Mislim, da ni nič narobe, če si nekdo želi avta, ki ni iz običajnih "Top 10", in ki se furajo po naših cestah kar eden za drugim. Sploh na forumu avtomobilizma se mi zdi da smo večina malo bolj entuziastičnih do pleha kot kdo drugi.
Če bi jaz imel 30k pogrešljivih sredstev, bi zagotovo iskal nekaj v tej smeri kot mihaing. Ker pa sem zaenkrat še absolvent, nekaj mesecev pred diplomo in brez redne službe, lahko o tem pač samo sanjam. Upam pa da bodo sanje nekoč prešle v realnost :)
Avto je specialen! Je pa res, da bi si jaz polek tega avta želel še enega za drkanje po mestu ob konicah, obisk hofferja in dvig mulca iz vrtca. Ob prostem času pa ga ni lepšega kot rohnenje V8 in kakšen izlet. Ob sončku pa bi si še stol s cupholderjem postavil ob avto, srkal pir, z drugo roko pa božal svojo eksotiko... :)
Slika

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Če apr 23, 2009 7:57 am

uros_p je napisal/-a:Če bi jaz imel 30k pogrešljivih sredstev, bi zagotovo iskal nekaj v tej smeri kot mihaing. Ker pa sem zaenkrat še absolvent, nekaj mesecev pred diplomo in brez redne službe, lahko o tem pač samo sanjam. Upam pa da bodo sanje nekoč prešle v realnost :)
Avto je specialen! Je pa res, da bi si jaz polek tega avta želel še enega za drkanje po mestu ob konicah, obisk hofferja in dvig mulca iz vrtca. Ob prostem času pa ga ni lepšega kot rohnenje V8 in kakšen izlet. Ob sončku pa bi si še stol s cupholderjem postavil ob avto, srkal pir, z drugo roko pa božal svojo eksotiko... :)

:tomidelej:
Slika

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Napisal/-a mihaing Če apr 23, 2009 8:04 am

uros-p
Me veseli da je nekdo še ne tem forumu ki me vsaj delno razume. Nekateri še vedno ne razumejo, da nimam potrebe po varnosti, varčnosti in nekim drugim bla-bla teorijam.

Ameriški V8, za tiste ki se kakorkoli spoznajo na zgodovino vedo kaj je moja potreba.

Sicer pa sem stokrat povedal da imam še en osebni avto (ženska ima renault scenica letnik 2007). Kaj bi še drugega rad?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če apr 23, 2009 8:16 am

Vsakemu svoje, eni morjo res temo zamorit :roll: :roll: Uglavn una Nova je nora :D navijam za njo 8)

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če apr 23, 2009 8:32 am

shaggx je napisal/-a:o avta pa zaenkrat še nimam ker manjkajo trije meseci do izpita imam pa za avto dogovorjeno katerega bom kupil... bo pa to če bo dogovor držal Audi A3...

nimaš kaj; tako mlad, pa pozitivno razmišlja :P

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Napisal/-a gecco Če apr 23, 2009 8:41 am

sašo5 je napisal/-a:
shaggx je napisal/-a:o avta pa zaenkrat še nimam ker manjkajo trije meseci do izpita imam pa za avto dogovorjeno katerega bom kupil... bo pa to če bo dogovor držal Audi A3...

hvala bogu!
Slika

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx Če apr 23, 2009 10:15 am

sašo5 je napisal/-a:

v kakem smislu?

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če apr 23, 2009 10:17 am

Da bo Audi..

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica