maj-mun je napisal/-a:ja sj ubistvu dnar niti ni problem..dam loh tud 3 al pa 4 taužnt..sam ga bom pol mogu kasnej kupt..tega pa nočm..jz bi ga meu čimprej..k mam zdj od mt auto in tko ngre več naprej..sj vete kko je to..zto sm tko razmišlu da bom do poletja nekak nabrou 2500 pa neki kupu za ta dnar..pa sm pršu na to da je bravo ubistvu za ta dnar še najbolši nakup..in pocen je pol za naprej in tko..pa še dubim 99l iz kr neki opreme..sam honda mi je pa že od malih nog ušeč in bi jo pa tud ful rd meu..in se ne morm odločtsam se mi ne da tok cajta čakat..še do poletja je douga..
Ravo je napisal/-a:evo js dam mojo za 2500 pa ne zarad druzga ampak zato k rabm nujno keš to je to pa k mam že drug avto drgač je sigurn nebi prodaju
zlarre_ je napisal/-a:Glej kupi si Hondo....imel sem 1.4 IS bil zadovoljen in sm jo stolku(moja napaka)....ce jo nebi bi jo se danes vozil.
Avto je imel 190.000 km.....prejsnji lasniki so jo dajali na obrate, potolkli so jo in postimali in kar je pomembno redno servisirali.
Poraba je bila 6.5l/100km, olje ni pila.
Avtek mi je delal k urca in mi je žal, ker takrat nisem imel mal vec v glavi.
Imel sem tuid Fiat Punota....moj 1. avtek 1.2 60km predelan.
Avtek je res letel in sem bil ponosen na njega...sam eletronika me je zajebavala in olja mi je pil precej....je bil mal dražji za vzdrzevanje sam glede olja.
Kupi od RAVO-ta to Hondo in imas mir.....ne rečem, da je avto 100% ker ne poznam avta, sam glede na letnik in po slikah ti pove dosti.
Kot sem opazil dobijas prihotke redno.....kupis mu ga za 2500 zbereš še neki keša in postimas te malenkosti, ki so za postimat in cena raste hiter na Hondah in tudi drži ceno.
Za primerjavo is vzami že isti lestnik avtov
2000 letnik Hondo in Bravota.....razlika v ceni 1000-1500€.
To pa mislim da ti dovolj pove.....Honda nima zastonj visokih cen....sam potem veš kaj vozis.
Lp Zlatko
sajer je napisal/-a:zlarre_ je napisal/-a:Glej kupi si Hondo....imel sem 1.4 IS bil zadovoljen in sm jo stolku(moja napaka)....ce jo nebi bi jo se danes vozil.
Avto je imel 190.000 km.....prejsnji lasniki so jo dajali na obrate, potolkli so jo in postimali in kar je pomembno redno servisirali.
Poraba je bila 6.5l/100km, olje ni pila.
Avtek mi je delal k urca in mi je žal, ker takrat nisem imel mal vec v glavi.
Imel sem tuid Fiat Punota....moj 1. avtek 1.2 60km predelan.
Avtek je res letel in sem bil ponosen na njega...sam eletronika me je zajebavala in olja mi je pil precej....je bil mal dražji za vzdrzevanje sam glede olja.
Kupi od RAVO-ta to Hondo in imas mir.....ne rečem, da je avto 100% ker ne poznam avta, sam glede na letnik in po slikah ti pove dosti.
Kot sem opazil dobijas prihotke redno.....kupis mu ga za 2500 zbereš še neki keša in postimas te malenkosti, ki so za postimat in cena raste hiter na Hondah in tudi drži ceno.
Za primerjavo is vzami že isti lestnik avtov
2000 letnik Hondo in Bravota.....razlika v ceni 1000-1500€.
To pa mislim da ti dovolj pove.....Honda nima zastonj visokih cen....sam potem veš kaj vozis.
Lp Zlatko
In kva ti to pove,če je honda 1000-1500 dražja!To ti pove,da so honde precenjene in niso vredne tega denarja vsi sam neki poveličujete te honde k so vglavnem vse pretegnjene,pa sam kok majo dobre motorje noben pa ne pove kako lepo rjavijo,če gledam skoz kleparske oči je to skret od avta!
maj-mun je napisal/-a:Ravo je napisal/-a:evo js dam mojo za 2500 pa ne zarad druzga ampak zato k rabm nujno keš to je to pa k mam že drug avto drgač je sigurn nebi prodaju
Ooo..upam da mi bom lah..morm se is tastarimi zmen ce majo da mi dajo zravn..pa babi ce mi bo se dudala..ce zberm dnar 100% kupm..sam kksn tedn bi rabu da uzamejo kredit pa to..sm se z mt pogovarju morm se fotru cect pa babi pol zvecer..in ce se zmenmo ti powem kul..a mi das sam cifro na pritat da te poklicm ju3 kaj smo se zmenil..iz ke pa si ti drgac da vem za ogled pa to..joj upam da bom bubu tok kesa..sj ce bom zwedu da ga dubim pa z ugledom ce bom zadowoln bi lah pucaku par dni a wes na banki za kredit pa to..
abcabc je napisal/-a:maj-mun je napisal/-a:Ravo je napisal/-a:evo js dam mojo za 2500 pa ne zarad druzga ampak zato k rabm nujno keš to je to pa k mam že drug avto drgač je sigurn nebi prodaju
Ooo..upam da mi bom lah..morm se is tastarimi zmen ce majo da mi dajo zravn..pa babi ce mi bo se dudala..ce zberm dnar 100% kupm..sam kksn tedn bi rabu da uzamejo kredit pa to..sm se z mt pogovarju morm se fotru cect pa babi pol zvecer..in ce se zmenmo ti powem kul..a mi das sam cifro na pritat da te poklicm ju3 kaj smo se zmenil..iz ke pa si ti drgac da vem za ogled pa to..joj upam da bom bubu tok kesa..sj ce bom zwedu da ga dubim pa z ugledom ce bom zadowoln bi lah pucaku par dni a wes na banki za kredit pa to..
Ti dejansko sploh nimaš denarja in siliš v nakup avta, stopi na realna tla, kupi nekaj takega, kar boš lahko financiral sam za kakšn evro pa lahko zaprosiš še starše recimo regisracija, gume.
OFF
Pri Hondi je tako, da dela in to dolgo brez okvar, toda, ko pa se začne kvart pa bolje da prodaš. Lahko ti zatrdim, d aima sorodnik Hondo VTI l.98 pa jih ima že 175000km pa niti ena okvara, smejal se mu bom, ko se muu bo začel avto kvart takrat bo veselica.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov