Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Če jul 02, 2009 11:35 pm

Prezioso je napisal/-a:Kaj pa ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2961994&show=1

kaj sumljivega videt?

Da je mašina mastna.

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe jul 03, 2009 1:09 am

Neven kaj hočeš, sam ne glej takih smeti kot so bravo za 1500€.
"Malo denarja, malo muzike"....pravi pregovor.
Res je da je letnik 1998 in da ima servo in da ima ABS in vseha boga še zraven....
A to so avti na srečo.....če dobiš dobrega uredu če ne pa bed.

Jaz za 1500€ bi gledal Hondo Civic al pa staro CRX.
Res je da je to stara kripa 94 letnik in res je da nima ABS,.....

Zakaj Hondo.....ker stare Honde so zelo trpežni avti in dosti zdržijo.
Ne rečem da jih vsi gonijo in jih "zjebejo", če lahko tako rečem....a vedno se najde kje kaka ki je zelo uredu. ;)

Za mal več € novejši avto, za malo manj € starejši.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2941075&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2969901&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2927658&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2916541&show=1

Najraje bi pa to vzel za ta denar:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2962471&show=1

Res je da je star in nima dosit opreme.....ampak jebeš opremo če moraš ti vsakih 1000km dal 1 liter olja not. :roll:

Če nisi Fiat fan ne jemlji tega.....sem imel puntota in civic....in vem kak je.

Zdej imam Alfo 33 in vem da pije olja...sam pač sem nor na ta avto in mi ni žal €....če si ti tudi pol si vzami kaj takeg, drugače stran od poceni italijanov....ker znaš imet velike probleme....vse je igra sreče. ;)

Uporabniški avatar
Prezioso
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a Prezioso Pe jul 03, 2009 10:10 am

zlarre_ je napisal/-a:Neven kaj hočeš, sam ne glej takih smeti kot so bravo za 1500€.
"Malo denarja, malo muzike"....pravi pregovor.
Res je da je letnik 1998 in da ima servo in da ima ABS in vseha boga še zraven....
A to so avti na srečo.....če dobiš dobrega uredu če ne pa bed.

Ok, to če dobiš uredu je uredu, če je bad je bad VELJA skoraj za vsak avto.

Sicer pa zakaj malo denarja malo muzike, sej to ni muzika, ampak kupujem avto, muziko bom že uštimal.
Tako, da za to ceno je "baje" best buy avto in ne samo glede na opremo kot si reku, tudi glede na pospeške ter udobno vožnjo velja pri bravotu.

Saj nimam nič proti tem hondam, ki si jih dal, ampak jas sem omenil, da ne rabim več kot 100 konjev in ne rabim avta, ki mi pije več kot 8L normalne vožnje, zdaj ne vem kolko pijejo te honde.

Me pa mika tale zadeva že nekaj časa, ampak nekako držijo ceno. Kolko kaj pije ta zadevica in na splošno kako je z tem modelom honde, ker mi je všeč:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2916541&show=1

lp

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe jul 03, 2009 12:19 pm

Honda 1.4 is.....tako sem imel......z 15 col....mi je pila 5,5-7l/100km. ;)
Olja mi tudi ni pila nič.
Servisna je bila potrjena do 175.000, a imela je prevoženih 190.000, servis je bil lihkar narejen sam ni bi potrjen pri serviserju. ;)
Se pravi sem dobil zelo zelo dober ulov glede motorja....zadnjo sem dal celih 1700€...brez felten. ;)

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe jul 03, 2009 1:32 pm

Evo ti eno zelo zelo odbro ohranjeno...baje da je avtek bomba.
200€ lahko spacaš skupaj, pa rečeš da feltne ne rabiš, pa si ih kupiš sam 1x kasneje...pa imaš avtek kot se spodobi. ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2933967&show=1

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic Pe jul 03, 2009 1:46 pm

Jaz bi vzel polota ali ibizo.

Uporabniški avatar
Prezioso
Novinec

Napisal/-a Prezioso Pe jul 03, 2009 2:17 pm

zlarre_ je napisal/-a:Evo ti eno zelo zelo odbro ohranjeno...baje da je avtek bomba.
200€ lahko spacaš skupaj, pa rečeš da feltne ne rabiš, pa si ih kupiš sam 1x kasneje...pa imaš avtek kot se spodobi. ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2933967&show=1

to je pomojem vse zjahano, ker je predelan.

Tehnologic: kaj je prednost polota pred bravo? ter ibiza pred bravo?

hvala

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Pe jul 03, 2009 4:09 pm

hehe....ni zjahano....to je vozla punca ena.
Sem na Honda forumu in o tem avtu je bilo govora samo lepih besed.
Nebi neki govoril napamet, če nebi prebral komentarje o avtu.
Avto je vreden nakupa.....tako pravi več ljudi. ;)

Če je avto predelan še ne pomeni da je zjahan. ;)

_BaNaNa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _BaNaNa_ So jul 04, 2009 8:10 pm

definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašala :D vem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je :D :D

osebno navijam za hondo,mi je lepša pa za moje pojme je boljša ;)
uspešen nakup :)

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So jul 04, 2009 8:33 pm

_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašala :D vem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je :D :D

Banana, čist si mim usekala. Te honde ne sežejo bravu do odbijača, lepo te prosim. Dva soseda mela take honde pa skos olje nalivala tko k da bi mešanco delu eh bw, ne bom več komentiral.
lp

Uporabniški avatar
stony
Novinec

Napisal/-a stony So jul 04, 2009 8:48 pm

Boljše da ga malo spije, kot pa da se zmeša z vodo ;)

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So jul 04, 2009 9:10 pm

Fiatfan je napisal/-a:
_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašala :D vem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je :D :D

Banana, čist si mim usekala. Te honde ne sežejo bravu do odbijača, lepo te prosim. Dva soseda mela take honde pa skos olje nalivala tko k da bi mešanco delu eh bw, ne bom več komentiral.
lp

Fiatfan pravo ime maš, v vsaki temi nabijaš kak je fiat ok. Ne zagovarjam honde niti fiata ker oba nista vredna pol piz** mrzle vode (vsaj zame), je pa smešno že kaj trobiš o fiatu.

Osebno bi za ta denar kupil Polota. Prvič ker je to VW, kolk sem prebral na forumu ni večjih problemov z njim (če le ne vzameš 1.0 mašine ki je malo lena). Baje je edina hiba ki jim nagaja včasih menjalnik pa še to redko. Ibiza pa je itak isti avto ko polo sam oblika druga. Edina stvar zakaj nimam polota je ta da ko sem se peljal sem misill da sem v kinderjajčki (kot v vseh teh malih avtih) ni nekega udobja-tud pri hondi ne ko sediš na tleh in imaš stock sedež v horozontalnem položaju.

_BaNaNa_
Nov uporabnik

Napisal/-a _BaNaNa_ So jul 04, 2009 9:14 pm

Technologic je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

lp

Fiatfan pravo ime maš, v vsaki temi nabijaš kak je fiat ok. Ne zagovarjam honde niti fiata ker oba nista vredna pol piz** mrzle vode (vsaj zame), je pa smešno že kaj trobiš o fiatu.

Osebno bi za ta denar kupil Polota. Prvič ker je to VW, kolk sem prebral na forumu ni večjih problemov z njim (če le ne vzameš 1.0 mašine ki je malo lena). Baje je edina hiba ki jim nagaja včasih menjalnik pa še to redko. Ibiza pa je itak isti avto ko polo sam oblika druga. Edina stvar zakaj nimam polota je ta da ko sem se peljal sem misill da sem v kinderjajčki (kot v vseh teh malih avtih) ni nekega udobja-tud pri hondi ne ko sediš na tleh in imaš stock sedež v horozontalnem položaju.

tudi jaz sem osebno,če gledam na vse znamke pristaš VW tak da..sicer pa znam kdaj pa kdaj "pogledat iz škatlice" ne pa tako ko ti fiatfan, ko resno skos samo o tvojih fiatih nabijaš..nimam kja proti če so ti všeč, naj ti bojo, vsake oči majo svojega malarja..samo no mi se osredotočimo na želje tistega ki mu odgovarjamo, ti pa samo fiat,fiat,fiat..malo si že "zlajnan".....
polo tut ni slaba zadevca..samo meni osebo 1.0-->no go :D ..vsaj malo več če se da vsaj 1.2 ;)

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 So jul 04, 2009 9:25 pm

Fiatfan je napisal/-a:zdj nevem a js narobe vidim al kje ma ta bravo raztezno posodo??
zgleda ok, če je vse uredu z njim best buy.

pa ti si nek fan pa ne veš kje ma fiat raztezno? :lol:

ON:
Če ti je 1.0 motor dovolj, definitvno išči polo, drugače pa clio, bravo, če pa nisi obseden z znamkami pa poglej kakšnega hyundai accenta, lantra, ali daewoo lanos,nubira in podobno (klima in vsa oprema za male pare) pa kia sephia mogoče če najdeš dobro,....

LP

Uporabniški avatar
Prezioso
Novinec

Napisal/-a Prezioso Ne jul 05, 2009 12:51 pm

Eh brezveze, da sprašujem tukaj, fiatfan mi je skoraj edini dal odgovor na tisto kar sem vprašal. Se pravi od 1.4 do 16 mašina z nekaj dodatne opreme kot je servo, el pomik, klima ter dobre vozne lastnosti in nepokvarljivost na vsakem vogalu, vi pa o neki polotih 1.0...jao

danes grem gledat bravo 1.6 sx tisto črno kjer sem dal link, avto je z gorice.

lp

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jul 05, 2009 1:06 pm

Technologic je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:

lp

Mene je do zdaj na cesti pustil samo en avto..polo z takrat mislim da cca 100000 km in ravnokar narejenim velikim servisom, servisiran pri pooblaščencu ipd..pač j***a kaj češ...potem smo imeli ibizo 1.6 ( 75 ps ) z 80000km, kot nova je bila...na zunaj..v vsem času ko smo jo imeli ( cca 1 pa pol mesec ) je bila vsaj 1 mesec na servisu, dokler nismo obupali nad njo in jo prodali z neznano okvaro...uglavnem js vw ali katerga od derivatov ( škoda je izjema )..ne kupim nikoli več...raje bravota.... ;)
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne jul 05, 2009 1:27 pm

Prezioso je napisal/-a:Eh brezveze, da sprašujem tukaj, fiatfan mi je skoraj edini dal odgovor na tisto kar sem vprašal. Se pravi od 1.4 do 16 mašina z nekaj dodatne opreme kot je servo, el pomik, klima ter dobre vozne lastnosti in nepokvarljivost na vsakem vogalu, vi pa o neki polotih 1.0...jao

lp

ja končno en človek, ki vidi moje komentarje kot kredibilne in dobronamerne.
Nekateri govorijo o polotu, mislim ludnica ni kaj drugega za rečt (ala Banana).

V kolikor imaš konkretna vprašanja glede bravota 1.6 16v, ti vedno odgovorim na privat, ker tle vidiš da se ne da pogovarjat. Torej, vprašaj na privat.
Lep dan.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan Ne jul 05, 2009 1:29 pm

GiGi1985 je napisal/-a:
Fiatfan je napisal/-a:zdj nevem a js narobe vidim al kje ma ta bravo raztezno posodo??
zgleda ok, če je vse uredu z njim best buy.

pa ti si nek fan pa ne veš kje ma fiat raztezno? :lol:

Zelo dobro vem kje jo ima, zato sem bil pa začuden, saj je pri tistem bravu prestavljena, ker original jo ima drugje.
Tako da, tvoj komentar popolnoma brez potrebe.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Ne jul 05, 2009 2:45 pm

Fiatfan je napisal/-a:
Prezioso je napisal/-a:Eh brezveze, da sprašujem tukaj, fiatfan mi je skoraj edini dal odgovor na tisto kar sem vprašal. Se pravi od 1.4 do 16 mašina z nekaj dodatne opreme kot je servo, el pomik, klima ter dobre vozne lastnosti in nepokvarljivost na vsakem vogalu, vi pa o neki polotih 1.0...jao

lp

ja končno en človek, ki vidi moje komentarje kot kredibilne in dobronamerne.
Nekateri govorijo o polotu, mislim ludnica ni kaj drugega za rečt (ala Banana).

V kolikor imaš konkretna vprašanja glede bravota 1.6 16v, ti vedno odgovorim na privat, ker tle vidiš da se ne da pogovarjat. Torej, vprašaj na privat.
Lep dan.

ja kupi fiata to je sigurno best buy za ta denar. ;) ;) ;)
uspešen nakup.

p.s. imam pa en predlog: če kogar koli zanima kaj o fiatih naj ne sprašuje tu na forumu ampak naj direktno pošlje sporočilo fiatfanu na zasebno in ne bo več nepoterebnega pričkanja in metanja polen pod noge.
človek itak ve vse ;) ;) ;) ;)

lp

zlarre_
Novinec

Napisal/-a zlarre_ Ne jul 05, 2009 3:09 pm

@Fiatfan ti si lahko samo metek v čelo porineš. ;)

Fiat bolši od Honde. :lol:
Nebom niti govoril naprej, ker ti si mentalno šel po kislem, da bi razumel druge besede, ker ti je Fiat stopil v glavo. ;)

P.S: Mal si poglej letnike in cene. :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov