Prezioso je napisal/-a:Kaj pa ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2961994&show=1
kaj sumljivega videt?
Da je mašina mastna.
Prezioso je napisal/-a:Kaj pa ta http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2961994&show=1
kaj sumljivega videt?
zlarre_ je napisal/-a:Neven kaj hočeš, sam ne glej takih smeti kot so bravo za 1500€.
"Malo denarja, malo muzike"....pravi pregovor.
Res je da je letnik 1998 in da ima servo in da ima ABS in vseha boga še zraven....
A to so avti na srečo.....če dobiš dobrega uredu če ne pa bed.
zlarre_ je napisal/-a:Evo ti eno zelo zelo odbro ohranjeno...baje da je avtek bomba.
200€ lahko spacaš skupaj, pa rečeš da feltne ne rabiš, pa si ih kupiš sam 1x kasneje...pa imaš avtek kot se spodobi.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2933967&show=1
_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašalavem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je
![]()
![]()
osebno navijam za hondo,mi je lepša pa za moje pojme je boljša![]()
uspešen nakup
Fiatfan je napisal/-a:_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašalavem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je
![]()
![]()
uspešen nakup
Banana, čist si mim usekala. Te honde ne sežejo bravu do odbijača, lepo te prosim. Dva soseda mela take honde pa skos olje nalivala tko k da bi mešanco delu eh bw, ne bom več komentiral.
lp
Technologic je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašalavem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je
![]()
![]()
uspešen nakup
Banana, čist si mim usekala. Te honde ne sežejo bravu do odbijača, lepo te prosim. Dva soseda mela take honde pa skos olje nalivala tko k da bi mešanco delu eh bw, ne bom več komentiral.
lp
Fiatfan pravo ime maš, v vsaki temi nabijaš kak je fiat ok. Ne zagovarjam honde niti fiata ker oba nista vredna pol piz** mrzle vode (vsaj zame), je pa smešno že kaj trobiš o fiatu.
Osebno bi za ta denar kupil Polota. Prvič ker je to VW, kolk sem prebral na forumu ni večjih problemov z njim (če le ne vzameš 1.0 mašine ki je malo lena). Baje je edina hiba ki jim nagaja včasih menjalnik pa še to redko. Ibiza pa je itak isti avto ko polo sam oblika druga. Edina stvar zakaj nimam polota je ta da ko sem se peljal sem misill da sem v kinderjajčki (kot v vseh teh malih avtih) ni nekega udobja-tud pri hondi ne ko sediš na tleh in imaš stock sedež v horozontalnem položaju.
Fiatfan je napisal/-a:zdj nevem a js narobe vidim al kje ma ta bravo raztezno posodo??
zgleda ok, če je vse uredu z njim best buy.
Technologic je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:_BaNaNa_ je napisal/-a:definitivno je avto (hondica) lepši od kakršnegakoli brava...sicer pa imam veliko znancev,ki so imeli s fiati (bravo+punto) probleme,ampak po drugi strani,če najdeš kaj res mega(vzdrževan tko kot mora bit pa vse ok) jaz nebi odlašalavem,da sem malo protislovna,ampak tak pač je
![]()
![]()
uspešen nakup
lp
Fiatfan pravo ime maš, v vsaki temi nabijaš kak je fiat ok. Ne zagovarjam honde niti fiata ker oba nista vredna pol piz** mrzle vode (vsaj zame), je pa smešno že kaj trobiš o fiatu.
Osebno bi za ta denar kupil Polota. Prvič ker je to VW, kolk sem prebral na forumu ni večjih problemov z njim (če le ne vzameš 1.0 mašine ki je malo lena). Baje je edina hiba ki jim nagaja včasih menjalnik pa še to redko. Ibiza pa je itak isti avto ko polo sam oblika druga. Edina stvar zakaj nimam polota je ta da ko sem se peljal sem misill da sem v kinderjajčki (kot v vseh teh malih avtih) ni nekega udobja-tud pri hondi ne ko sediš na tleh in imaš stock sedež v horozontalnem položaju.
Prezioso je napisal/-a:Eh brezveze, da sprašujem tukaj, fiatfan mi je skoraj edini dal odgovor na tisto kar sem vprašal. Se pravi od 1.4 do 16 mašina z nekaj dodatne opreme kot je servo, el pomik, klima ter dobre vozne lastnosti in nepokvarljivost na vsakem vogalu, vi pa o neki polotih 1.0...jao
danes grem gledat bravo 1.6 sx tisto črno kjer sem dal link, avto je z gorice.
lp
GiGi1985 je napisal/-a:Fiatfan je napisal/-a:zdj nevem a js narobe vidim al kje ma ta bravo raztezno posodo??
zgleda ok, če je vse uredu z njim best buy.
Fiatfan je napisal/-a:Prezioso je napisal/-a:Eh brezveze, da sprašujem tukaj, fiatfan mi je skoraj edini dal odgovor na tisto kar sem vprašal. Se pravi od 1.4 do 16 mašina z nekaj dodatne opreme kot je servo, el pomik, klima ter dobre vozne lastnosti in nepokvarljivost na vsakem vogalu, vi pa o neki polotih 1.0...jao
danes grem gledat bravo 1.6 sx tisto črno kjer sem dal link, avto je z gorice.
lp
ja končno en človek, ki vidi moje komentarje kot kredibilne in dobronamerne.
Nekateri govorijo o polotu, mislim ludnica ni kaj drugega za rečt (ala Banana).
V kolikor imaš konkretna vprašanja glede bravota 1.6 16v, ti vedno odgovorim na privat, ker tle vidiš da se ne da pogovarjat. Torej, vprašaj na privat.
Lep dan.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 8 gostov