Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe avg 07, 2009 10:23 pm

Fiatfan ustavi konje no.

Materiali v Thesisu niso nobena svetlobna leta pred Audijem A6. So mogoče malo bolj fini, recimo magnezij na sredniski konzoli je zelo drag za obdelavo in izdelavo, pravtako je mahagonijev les eden bolj finih lesov na svetu, tudi usnje Poltrona frau, a če so ti materiali bolj prestižni kot tisti v A6, pa še to za malenkost, so materiali v Audiju A8 spet stopničko nad Thesisom. V bistvu je tako, da v Thesisu najdeš boljši material kot v A6 in A8, pravtkao najdeš v A6 boljši material kot v Thesisu, enako z A8. Torej vsak bo imel kakšno stvar boljšo kot drugi.

@hladni: Stvar je taka, v Thesisu res nimaš lane assista, head up displaya, in vseh teh novejših igračk. Thesis je na trg prišel 2001 oz. z eno letno zamudo torej koenc leta 2002, in takrat je bila opremljenost ena najvišjih, sploh v višjem razredu. Tudi Maserati QP nima na voljo vseh teh elektronskih igračk, pa to nobenega ne briga, in enako ne briga lastnike Thesisa če to ima ali nima. Zakaj? Zato, ker ko se usedež v Thesisa in se zapleješ ti postane vseeno za vsakdanje A6-ke, BMW-je, MB-je, in tudi vseeno če imaš head up display ali ne. Čar Thesisa je drugačnost, izstopanje iz množice preplavljene z enakimi avtomobili. Thesis premore več stila in elegance kot katerikoli drug avto v tem razredu. Je posebnež, ekravaganca na kolesih.
Mogoče se ti sredinska konzola v thesisu zdi zastarela. Oblikovalci so hoteli skriti očem vso tehnologijo z domišljenim oblikovanjem. Avto ima dosti opreme, a je le ta ne vidna, nemoteča,... nekaj v tem smislu ;)

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Pe avg 07, 2009 11:30 pm

Fiatfan je napisal/-a:komaj vpisal? ja res je komaj se bom vpisal na mag. pa to ni važno, sploh ne.
tako dolgo dokler bo znanje tako malo cenjeno v naši preljubi državici, bo vedno tako kot je. malo si poglejte od blizu skandinavske države pa boste videli t.i. trojno spiralo. sicer pa kaj to bw razlagam.
se opravičujem za zavajanje javnosti, ampak iz postov žal ni razvidno.
LP Rok

gilgames05
Nov uporabnik

Napisal/-a gilgames05 So avg 08, 2009 2:29 pm

dejvi, glede primerjanja lahko recem tako itak da po cenovnem razredu delov in vzdrzevanju lahko thesisa primerjas prej z audi a6 kot pa z a4, vendar to ni bil moj namen ampak sem navedel to primerjavo ker imam moznost vzeti a4 in me je konkretno zanimala ta primerjava da vidim na cem stojim. Glejte meni nebo problem najt kvalitetnega thesisa imam celo vezo da mi clovek iz srbije kateri dela v fiatu v italiji najde avto, prav tako imam veze v nemciji tako da nebi kupil avto pred tem kak se detaljno pregleda in razisce vse! tudi nebi prisel v postev avto brez potrjene servisne knjizice in absolutno bom iskal da je avto mel samo enega lasnika po moznosti kaksnega penzionera :lol: !

Sicer sem student medicine in zaradi tezav z vpisom na nase fakultete sem bil prisiljen odit v tujino konkretno v Nis, preveril sem in moram rect da sem zelo presenecen ker je v Nisu tako servis kot prodaja Lanica vozil na zelo visokem nivoju, in se to trenutno sem angaziral cloveka da mi poizve kako je kaj razlika v cenah v delih za Slovenijo in Srbijo in moram rect da je razlika vsaj 40% cenejse v Srb kot pa v nasi preljubi dezelici! Tako da vsaj za zdaj sem malo se pomiril glede teh vrtoglavih cen delov in da bom se vseeno iskal mozno resitev nagibam pa se vseeno bolj k thesisu kot kateremo koli drugemu avtu!

Za konec pa bi rekel da mi je resnicno zal da sem odprl temo kjer so se zacele svaje o vsem in svacem, hvala tistim ki ste mi pomagali nisem pa si mislil da bo prislo do kaksne koli svaje! Stojim pa za tem da se clovek ne gleda po tem kaj je koncal in kaksna je izobrazba ampak po tem kaksen je v glavi in dusi... ampak o tem na kaksnem drugem forumu ...

lp,
gilgames
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So avg 08, 2009 2:35 pm

giglamec05, čestitam ti iz dveh razlogov:

1. ker si spredvidel, da je lancia res avto razred zase
2. ker si študent medicine, res visok kader.

lepo se imej v srbiji pa pojdi kdaj kake trubače poslušat ;)

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So avg 08, 2009 2:53 pm

gigames saj je t akniš 95% tem na am.com
Slika
Slika
Slika
Slika

gilgames05
Nov uporabnik

Napisal/-a gilgames05 So avg 08, 2009 3:03 pm

ne razumem kaj si s tem hotel povedat??
bolje ispasti glup, nega sa avijona

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So avg 08, 2009 3:17 pm

takšnih tem ki so zašle iz bistva
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Technologic
Uporabnik

Napisal/-a Technologic So avg 08, 2009 3:22 pm

komaj vpisal? ja res je komaj se bom vpisal na mag. pa to ni važno, sploh ne.

Škoda da te v toliko letih šolanja ni pamet srečala.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So avg 08, 2009 3:39 pm

Fiatfan ni ti pomoči. Resnično upam, da narediš popravne izpite v drugem roku.

p.s. kaj moderatorji so na dopustu?

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d So avg 08, 2009 3:54 pm

Fiatfan je napisal/-a:
Drocky je napisal/-a:na tvojem mestu bi vzel od brata avto po dobri ceni, pa j*beš individualnost, ker dobro rabljeno thesis je težko dobit pri nas, za tujino pa nevem.

glede unega zapleta s fiatfanom, pa nevem od kdaj je diplomiranec, če je še neki cajta nazaj pisal da se je na faks komaj vpisal. Je bil pa zlati maturant, tak da on že ve kaj je dober avto :[]

komaj vpisal? ja res je komaj se bom vpisal na mag. pa to ni važno, sploh ne.
tako dolgo dokler bo znanje tako malo cenjeno v naši preljubi državici, bo vedno tako kot je. malo si poglejte od blizu skandinavske države pa boste videli t.i. trojno spiralo. sicer pa kaj to bw razlagam.

glede teme pa: res je, nevem od kje primerjava z audijem a6? uporabnik očino ni videl thesisa ali pa ima komplekse. materiali so svetlobno leto pred popolnoma novim audijem a6, ne pa pred starejšim.
brezveze se oglašat v tej temi, itak drugi vse veste. lp

bolnik. Cisti bolnik.

Fiatfan
Stalni uporabnik

Napisal/-a Fiatfan So avg 08, 2009 4:45 pm

nevermind je napisal/-a:Fiatfan ni ti pomoči. Resnično upam, da narediš popravne izpite v drugem roku.

p.s. kaj moderatorji so na dopustu?

Niti enega izpita na fakulteti nisem delal 2x, kar je tudi dokazljivo!
In ne govori popolnih neumnosti. Sicer pa tema ni o izpitih ampak o avtu.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So avg 08, 2009 4:49 pm

nevermind je napisal/-a:p.s. kaj moderatorji so na dopustu?

pa smo zopet nazaj... torej tema gre v zaklep!
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov