Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Pe nov 06, 2009 2:55 pm

a veyron je vreden svojih 1.000.000€ in čez?

ne ni, vredn je 5x toliko :D

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Pe nov 06, 2009 4:12 pm

No da še moje mokre sanje pokažem http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... r-607.html Vse avtomobile kar sem imel do zdaj so bile 106-tke tko da sem res fen teh avtomobilov in mi nebi blo problem odšteti tudi 70000€ za tele moje sanje, pač sem fen..
Isto velja za willija, kdor ga bo kupu mu ne bo problem odšteti tistih 8000€. Kdor pa ima avto za prevoz od točke A do točke B pa te cene itak ne bo zastopu...

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Pe nov 06, 2009 4:23 pm

še dobr da je takšna cena, ker vsi cenejši avti tega foha so končal v dokaj kratkem roku v malinah ;) le zakaj
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 4:37 pm

Vz_ace je napisal/-a:
Če bi ga prodajal jaz, bi nastavil ceno 10000€. Če ne zaradi kaj drugega, pa zaradi "kosti".

pa saj tole tudi ni vredno svoje cene. ali pač?:)
http://www.carclassic.com/stock.asp?Ref=EB31&Lang=en

lp

Kaj ni lepo razloženo zakaj :?:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe nov 06, 2009 4:40 pm

miha48 je napisal/-a:No da še moje mokre sanje pokažem http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... r-607.html Vse avtomobile kar sem imel do zdaj so bile 106-tke tko da sem res fen teh avtomobilov in mi nebi blo problem odšteti tudi 70000€ za tele moje sanje, pač sem fen..
Isto velja za willija, kdor ga bo kupu mu ne bo problem odšteti tistih 8000€. Kdor pa ima avto za prevoz od točke A do točke B pa te cene itak ne bo zastopu...

Jo.... bi te rad videl... da bi imel 70k€ za dat za avto stavim kar hočeš da ne bi šel po tega pugija pa reci kar češ... Za 70k€ veliko več avta v vseh pogledih... tudi performansah...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 4:50 pm

Prokarjon je napisal/-a:
Jo.... bi te rad videl... da bi imel 70k€ za dat za avto stavim kar hočeš da ne bi šel po tega pugija pa reci kar češ... Za 70k€ veliko več avta v vseh pogledih... tudi performansah...

Noja samo on bo šel iskat star avtomobil za 70k in ga prodal (če bo še ostal cel) čez 5-8 let za 100k eurov. Ti boš pa kupil nov avtomobil dal zanjga recimo 20 000e in ga čez 8 let prodaj za 5-6k evrov. Kaj pa o tem kaj meniš? Seveda pa bojo razumeli samo poznavalci, vsi ostali se bojo pač držali za glavo, ampak realnost je taka.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Pe nov 06, 2009 5:07 pm

No ja, mal pretiravate s temi klasikami za 50.000€+.

Williams je vreden tolk za prave Renault navdušence in tud jaz privoščim, da bi ga kupil kdo ki ga bo znal ceniti, kljub visoki ceni, registraciji, porabi in vzdrževanju.

Legenda (Lancia delta integrale) v lepši preobleki, z malo več prostora, opreme in udobja za tiste čase. Pa ne se takoj zgražat, ker je Alfa, pa s komentarji kot je "zaribala bo", ker vozne lastnosti 4x4 in turbo motorja odtehtajo vse.

Jeremy Clarkson:
"You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works." :twisted:

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Pe nov 06, 2009 5:12 pm

robi1000 je napisal/-a:Upam samo da ga ne dobi en čoban, ki ga bo zaklal v 3 dneh, kot se je zgodilo Davorinovemu.
..

je zlomljen v totalko bil ;) pob je dal goflo od navadnega,rit od ventilarja pa št. od williamsa,ga na novo pobarval in se vozi naokrog brez williams nalepk :lol:

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe nov 06, 2009 5:13 pm

lancia hf je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:

Noja samo on bo šel iskat star avtomobil za 70k in ga prodal (če bo še ostal cel) čez 5-8 let za 100k eurov. Ti boš pa kupil nov avtomobil dal zanjga recimo 20 000e in ga čez 8 let prodaj za 5-6k evrov. Kaj pa o tem kaj meniš? Seveda pa bojo razumeli samo poznavalci, vsi ostali se bojo pač držali za glavo, ampak realnost je taka.

Pravim da je drugi del resničen prvi pa ne kar tako... ni to da boš danes kupil "kvazi" redkost (tisti pugi 106 je tako ali tako predelan v specialko, tako da nima veliko skupnega z stock williamsom) in jo čez 5 let prodal kar za dvakratnik...

Edini problem nekaterih fanov je ta da ne vedo kaj je resnična redkost, in redkost tipa willi... žal willi danes še ni taka redkost...

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 5:19 pm

Predelan :?: Na kaj misliš to. Saj je karoserija original
Zadnjič spremenil lancia hf, dne Pe nov 06, 2009 5:20 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

dzimy
Novinec

Napisal/-a dzimy Pe nov 06, 2009 5:19 pm

še zmer je to williams in če se bo prodal bo lastnik fajn zaslužu, čene ga bo pa vozu naprej... to je vsa poanta vi pa delate iz muhe slona in obratno

lp dzimy

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe nov 06, 2009 5:35 pm

lancia hf je napisal/-a:Predelan :?: Na kaj misliš to. Saj je karoserija original

http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... r-607.html

Tole ni original. Lepo piše KIT car.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 7:03 pm

Prokarjon je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Predelan :?: Na kaj misliš to. Saj je karoserija original

Pa saj ti nisi resen. To je tovarniška oznaka za ta model. Obstajajo pa še Golf II III IV.... Škoda Felicija, Fiat Punto ......... Ogromno jih je in bi lakho še kar visu in naštevou modele ;)

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe nov 06, 2009 7:44 pm

lancia hf je napisal/-a:
Prokarjon je napisal/-a:

Pa saj ti nisi resen. To je tovarniška oznaka za ta model. Obstajajo pa še Golf II III IV.... Škoda Felicija, Fiat Punto ......... Ogromno jih je in bi lakho še kar visu in naštevou modele ;)

Tole je specialka in z navadnimi avtomobili nima nič skupnega... samo sekvenčni menjalnik v tem avtu je vreden 35.000€ torej mimo primerjava, in daleč od "original" (stock) avta.

Willi pa je še vedno navaden avto. brez nekih hudih posebnosti.

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Pe nov 06, 2009 7:49 pm

Sem kar vedu da se bo edn takšen javil ki mi bo nasprotoval :D ... No da ti razložim. Umenil si moč kot vidim da se še nisi peljal iz 106 1.6 rallye, ki ima 105KM. Že pri tem avtu misliš da bo poletel. Da ne omenjam maxija ki ima še šenkat toliko konjev da navora ne omenjam, težji je pa za približno dobrih 100 kg. Tako da o moči smo razčistili, glede cene rajši kupim 106 maxi, kakor pa enga ferarija ali pa kaj podobnega. Drugače pa danes ni nevem kaj tistih 60000€ kar malo poglej po cesti koliko je M6 in ostalih. No razen Mclaren F1 idino tega bi pa imeš še rajši... Drugače pa kot je rekel lancia hf "razumeli te bodo le poznavalci "

lp miha

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 8:09 pm

miha48 je napisal/-a:Sem kar vedu da se bo edn takšen javil ki mi bo nasprotoval :D ... No da ti razložim. Umenil si moč kot vidim da se še nisi peljal iz 106 1.6 rallye, ki ima 105KM. Že pri tem avtu misliš da bo poletel. Da ne omenjam maxija ki ima še šenkat toliko konjev da navora ne omenjam, težji je pa za približno dobrih 100 kg. Tako da o moči smo razčistili, glede cene rajši kupim 106 maxi, kakor pa enga ferarija ali pa kaj podobnega. Drugače pa danes ni nevem kaj tistih 60000€ kar malo poglej po cesti koliko je M6 in ostalih. No razen Mclaren F1 idino tega bi pa imeš še rajši... Drugače pa kot je rekel lancia hf "razumeli te bodo le poznavalci "

lp miha

No pa sva že dva na "istem nivoju" Edino to, da tudi če bi imel miljone nebi kupil novega/novejšega "sekreta" Saj že lep čas neznajo več delati dobrih in predvsem vzdržlivih "športnikov" :?

Prokarjon
Stalni uporabnik

Napisal/-a Prokarjon Pe nov 06, 2009 8:26 pm

Hehehe... 106 105KM dela čudeže za tiste konje ja... to je pa tudi vse...

Tako da raje ne trapajta o Ferrarijih in Peugeotu 106... še maxi nima kaj ob boku delat.

Pa brez zamere

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 06, 2009 8:43 pm

Prokarjon je napisal/-a:Hehehe... 106 105KM dela čudeže za tiste konje ja... to je pa tudi vse...
Tako da raje ne trapajta o Ferrarijih in Peugeotu 106... še maxi nima kaj ob boku delat.
Pa brez zamere

Saj negre tukaj za zamire. Samo pač nekateri gledamo na avto kot celoto, in na njegove lastnosti v njegovem rangu. Spet drugi pa samo šminko in plastik-fantastik, pa je še lahko tako neudobno in nepraktično bo za nekatere rdeči konjiček še vedno uuuuuaaaauuuuu.

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE Pe nov 06, 2009 8:48 pm

Marija zdaj smo pa že pri takih cifrah :roll:
CARPE IMPREZAM

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Pe nov 06, 2009 8:52 pm

no lej ne bom reku da ga 106 maxi dol poč ker tud nisem napisov da ga dol poč. Drugač pa vidim da ti gre sam za dirke od semaforja do semaforja. Jest pa tole nebi trdu za ovinke glede maxija pa ferrarija recmo. veš ni vse v konjih...lej smo šli probat jest iz 106 pa kolega iz hondo vti, na ravnini me je tako obelu da mi ni blo čist nč jasn, ko pa so pršl ovinki me je pa lahko samo še v rit gledov... Ni men važn kok gre avto važn mi je kako se pele avto čez ovinke. Pa ne da ti cev avto elektronika lovi, ampak ti sam to je užitek v vožnji...Zato pa smo eni prfuknjeni na tele maxije, pa kakšne lancie integrale pa kakšna renault petke maxi, pa tud willi je vmes samo kakšen razred nižje..

Drugač pa ni nobene zamere nism tak človk :P
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov