peroRS je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ne pa da TCE popluvaš? Kaj v Meganu RS 2.0T je tudi slaba mašina?
200konjev v prihodnosi, ko menjam zavore, pa mogoče še armortizerje(zaradi varnosti). Te pa bo šel mimo tvoje S3, da malo sprovociram
Tvoj Twingo ma lahko 300 konj pa še vedno ne seže niti do kolen Meganu RS, kaj šele Audiju S3. Zato nehaj poveličevat sebe in svojga avta, ker si res na nivoju enga šolarčka.
scmoky je napisal/-a:
@gofra zakaj bi bila neumnost twinga na 200konjev spravit. Sem že od dveh slovenskih tunerjev dobil odgovore da ni problema, z relativno malimi stroški... Glede na pridobljeno konjaž. Ne pač vi več veste...
pskoda je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ne pa da TCE popluvaš? Kaj v Meganu RS 2.0T je tudi slaba mašina?
200konjev v prihodnosi, ko menjam zavore, pa mogoče še armortizerje(zaradi varnosti). Te pa bo šel mimo tvoje S3, da malo sprovociram
Tvoj Twingo ma lahko 300 konj pa še vedno ne seže niti do kolen Meganu RS, kaj šele Audiju S3. Zato nehaj poveličevat sebe in svojga avta, ker si res na nivoju enga šolarčka.
Na podlagi česa pa sklepaš, da Megane RS ne seže Avdiju S3?
peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ne pa da TCE popluvaš? Kaj v Meganu RS 2.0T je tudi slaba mašina?
Pa kaj si slep, najprej poglej kaj citiram pa kaj sem napisal. Napisal sem da Twingo 1.2TCE, ki ga scmoky tako poveličuje, ne seže do kolen Meganu RS, Audiju S3 in podobnim. NIKAKOR NISEM PRIMERJAL MEGANA IN S3!
Ne pisat nekaj, česar jaz nisem izjavil/napisal!
Upam, da se razumemo!
pskoda je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:scmoky je napisal/-a:Ne pa da TCE popluvaš? Kaj v Meganu RS 2.0T je tudi slaba mašina?
Pa kaj si slep, najprej poglej kaj citiram pa kaj sem napisal. Napisal sem da Twingo 1.2TCE, ki ga scmoky tako poveličuje, ne seže do kolen Meganu RS, Audiju S3 in podobnim. NIKAKOR NISEM PRIMERJAL MEGANA IN S3!
Ne pisat nekaj, česar jaz nisem izjavil/napisal!
Upam, da se razumemo!
To zame pomeni "da ne doseže meganu kaj šele S3-ju", kar je možno zbrati da naj bi bil megan slabši od S3, ker twingo se naj bi bolj približal RS-u kot S3-ju.
Najbrš si mislil drugače kot si napisal.
Jože20 je napisal/-a:Ne ne, mislil je čisto tako kot je napisau. Slabšalno, ker kao reno ne dosega lege, hitrosti in vozne dinamike kot velecenjeni Audi. Ubistvu je pa glih obratno. S3 je največji poraženec hot hatchbackov, pa si poglejte določene znane oddaje, predn kaj rečete.
peroRS je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Ne ne, mislil je čisto tako kot je napisau. Slabšalno, ker kao reno ne dosega lege, hitrosti in vozne dinamike kot velecenjeni Audi. Ubistvu je pa glih obratno. S3 je največji poraženec hot hatchbackov, pa si poglejte določene znane oddaje, predn kaj rečete.
Mal se ti umiri pa pazi kako se izražaš!
Ne rabiš ti pisat kaj JAZ mislim pa kaj sem JAZ rekel. Pejta s Smokyjem v peskovnik pa tam delajta velenačrte kako boste Twingota tunirali.
NIKOLI nisem rekel nič čez Megana RS. Za dirkališče je odličen, za vsakdanjo uporabo je pa (ZAME) S3 boljša izbira.
Jože20 je napisal/-a:Ne ne, mislil je čisto tako kot je napisau. Slabšalno, ker kao reno ne dosega lege, hitrosti in vozne dinamike kot velecenjeni Audi. Ubistvu je pa glih obratno. S3 je največji poraženec hot hatchbackov, pa si poglejte določene znane oddaje, predn kaj rečete.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov