Jerch_ je napisal/-a:še enkrat.. če je ostalo vse brezhibno in je bla cena 3000, nevem zakaj sploh pišeš. ghostrider, koliko pa misliš, da je lahko popravilo? 1000?
Blizu si bil... škode je za 900€.
Drugače pa 95% VAG vozil ima zbite km.
Roady je napisal/-a:Sem govoril s prejšnjim lastnikom na avtoshowu v mb in sem mu omenil, da možno, da ga števec zajebava ampak me očitno ni poslušal.![]()
simply je napisal/-a:Čudi me, da je "vrtenje" kilometrov povzročilo okvaro "števcev", ker se pri prevrtavanju fizično nič ne spremeni oziroma "šari" po armaturi.
To je enako kot bi pri digitalni radiouri spremijal čas in da bi jo s tem pokvaril.
Ker vozila nisem videl ne vem.
_Ghostrider_ je napisal/-a:Lumpy_ je napisal/-a:Koliko je imel avto kilometrov, ko si ga kupil
po števcu 145000
Jerch_ je napisal/-a:kot prvo mi je smešno, da tega ne zna ugotoviti kdo drug kot velecenjeni uradni servis..
kot drugo pa bo avto končno stal 3900eu. in to je tudi prava cena za brezhibno delujočega. sem prepričan, da bo sin od očeta naslednjič, ko bo(ste) kupoval(i) spet raje kupili avto sumljivega porekla z rizično vsebino, kot pa primaknili 20-30% več denarja za avto z znano zgodovino, računi in že na otip brezhibnega..
dvomim tudi, da je bil v zadnjem času narejen mali servis, kaj šele večji.. turbina tudi ne veš v kakšnem stanju je.. roke, zavore, gume.. nevem, če je sine tako težko prigaral teh 3000eu potem verjetno ve da lahko za avto v naslednjem letu skupaj z zavarovanjem in registracijo zmeče tudi še enkrat toliko denarja, da bo avto sploh vozen.. jah tudi če bo oči pomagal in mu ponudli bonus ne bo dosti lažje.. no, morda potem nebo toliko cenil vsega skupaj.. in bo kušnil, bognedaj, kakšno drevo, ker bodo gor spet kakšne poceni kitajske, morda celo nalite gume.
upam, da je vse skupaj moja iluzija, ker poceni danes še s kolesom ne moreš.. ne glede na to kako ceniš denar.
pa brez zamere
Blinder je napisal/-a:Jerch_ je napisal/-a:kot prvo mi je smešno, da tega ne zna ugotoviti kdo drug kot velecenjeni uradni servis..
kot drugo pa bo avto končno stal 3900eu. in to je tudi prava cena za brezhibno delujočega. sem prepričan, da bo sin od očeta naslednjič, ko bo(ste) kupoval(i) spet raje kupili avto sumljivega porekla z rizično vsebino, kot pa primaknili 20-30% več denarja za avto z znano zgodovino, računi in že na otip brezhibnega..
dvomim tudi, da je bil v zadnjem času narejen mali servis, kaj šele večji.. turbina tudi ne veš v kakšnem stanju je.. roke, zavore, gume.. nevem, če je sine tako težko prigaral teh 3000eu potem verjetno ve da lahko za avto v naslednjem letu skupaj z zavarovanjem in registracijo zmeče tudi še enkrat toliko denarja, da bo avto sploh vozen.. jah tudi če bo oči pomagal in mu ponudli bonus ne bo dosti lažje.. no, morda potem nebo toliko cenil vsega skupaj.. in bo kušnil, bognedaj, kakšno drevo, ker bodo gor spet kakšne poceni kitajske, morda celo nalite gume.
upam, da je vse skupaj moja iluzija, ker poceni danes še s kolesom ne moreš.. ne glede na to kako ceniš denar.
pa brez zamere
Sej če bi kupu bleščečega navidez perfektnega gti-ja z znano zgodovino za 6k € še ne pomeni, da pri njemu nebi mogel met takih težav.
To je kar normalno, da folk prodaja pokvarjene avte, pač ko kupuješ avto moraš uzet to v račun, da je nevarno, da boš moral kaj porihtat...
B|ind je napisal/-a:
Blinder, maš prou. Tud pri dražjem avti se lahko nategneš.
Ta prodajalec je bil usaj toliko poštem da ga je dal za mali dnar
Ampak ker pravite videno - kupljeno. Kaj pa če se odkrije prikrita napaka ? V tem primeru celo že takoj naslednji dan ?
A kupec res nima popolnoma nobene pravice ?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov