MateSLO je napisal/-a:Avtor:
Karkoli bos ze kupil, kupi nekaj kar so ti ze prej svetovali: cim mlajse z znano zgodovino. Golf 4 ni slab avto, samo 5000€ za 12 let star avto ... hmmm, ne.
Jaz bi vzel mogoce kaksno SDI masino. Pospeski zadovoljivi, zanesljiv mlincek, mala poraba
Kaj pa kaksna Ibiza? 1.6 motor ...? Mogoce Polo? Skratka miljon avtov imas na izbiro
pero666 um ... ti ocitno ne razumes. Zakaj bi kupoval avto z 150 konji? Glede na to da isce avto s cim manjso porabo in neko ugodno resitev nasploh predvidevam da nima toliko denarja da bo kazni placeval... 90kmh pa lahko dosezes tudi v Cliotu 1.2 ... sicer bo trajalo desetletje ampak dobro.
abcabc je napisal/-a:miha_racer je napisal/-a:Drekcpekc je napisal/-a:Če hočš res zanesljiv in pošten avto, (in kokr sm razumel, ne iščeš nekega Cliota in ostale majhne avte), ti priporočam takšen avto.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3405115&show=1
Volvo S40, 1.9 TDi, imaš udobje (preizkušeno, saj ga tudi sam vozim), imaš moč in tudi zelo pomembno varnost...Pa tudi cena ni preveč visoka za takšen avto.
Samo oblika pa ravno ni nevem kak lepa. No vsaj jaz ga ne bi kupil!
Isto mnenje
Courage™ je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:miha_racer je napisal/-a:Drekcpekc je napisal/-a:Če hočš res zanesljiv in pošten avto, (in kokr sm razumel, ne iščeš nekega Cliota in ostale majhne avte), ti priporočam takšen avto.
Volvo S40, 1.9 TDi, imaš udobje (preizkušeno, saj ga tudi sam vozim), imaš moč in tudi zelo pomembno varnost...Pa tudi cena ni preveč visoka za takšen avto.
Isto mnenje
In to napises ti, ki ti je Accent oh in sploh avto ?
abcabc je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:miha_racer je napisal/-a:Drekcpekc je napisal/-a:Če hočš res zanesljiv in pošten avto, (in kokr sm razumel, ne iščeš nekega Cliota in ostale majhne avte), ti priporočam takšen avto.
Isto mnenje
In to napises ti, ki ti je Accent oh in sploh avto ?
Kaj si hotu s tem povedat?
Accent je definitivno dober avto sam poglej izkušnje drugih, jaz ga mam sedaj 1 leto in z njim prevozil, kar nekaj kilometrov.
Poraba pa je polet na AC 6l in nič več.
abcabc je napisal/-a:Kaj si hotu s tem povedat?
Accent je definitivno dober avto sam poglej izkušnje drugih, jaz ga mam sedaj 1 leto in z njim prevozil, kar nekaj kilometrov.
Poraba pa je polet na AC 6l in nič več.
abcabc je napisal/-a:Poraba pa je polet na AC 6l in nič več.
abcabc je napisal/-a:M je napisal/-a:abcabc je napisal/-a:Poraba pa je polet na AC 6l in nič več.
Aha, sonček, ti si tisti, ki poleti na AC stalno gnečo dela, ko se 70 po AC voziš!!!
Saj še vedno o accentu govorimo, a ne? Al si pa mislu porabo olja mogoče?
+40-50km/h dodaj
Energetik81 je napisal/-a:Lavrih je napisal/-a:Sam malo OT. Bodo zdaj v pol leta kakšne pocenitve. Ker bi kupil vw Golfa iv 1.9 tdi 98 pa so od 3500€ dalje. Se splača počakat z nakupom?
Za tako ceno jaz vsekakor ne bi kupil 12 let starega Golfa...![]()
Mogoče tam za 2000€, če ima kaj od opreme, klimo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov