branee je napisal/-a:nekje sem prebral da je 5530 pounds kar je nekje 2.5t in malo cez?
tej avti majo tolk različnih izvedenk kabine, kesonov, vzmetenja in opreme, da težko dobiš neko univerzalno težo.
branee je napisal/-a:Bravo, zares si brihtnes svojega razreda. Ta toyota je bila verjetno narejena z namenom, da bo pri nas v evropi uspesnica? Narejena je za neprilagojene americane ki mislijo da nemorjo z manj kot 5.0 vozit avta.
Govorili smo o evropskih znamkah, no konec koncev men je vseeno kaj kupi. Ga ne poznam, lahko mu povem o tem kar vem in o tem kar lahko prebere v vsaki primerjalni studiji vozil.
Se nebom spuscal na tvoj nivo, si kot nek napol odrasel pepotentni narcisiden najstnik.
lep dan
jay je napisal/-a:Ko je natovorjen (v mojem primeru 1.5T prikolica) je poraba bila blizu 20L. Res pa, da se ni varčevalo in gledalo na obrate. Tud teren je bil razgiban. Se pravi bolj malo avtocest.
kljukec je napisal/-a:sicer se z ameriškimi piskupi še nism vozil, vendar imajo nemški 3.0 dizli porabo od 12-14- če ga teraš pa tudi več
kljukec je napisal/-a:sicer se z ameriškimi piskupi še nism vozil, vendar imajo nemški 3.0 dizli porabo od 12-14- če ga teraš pa tudi več
tko da al mam jst izredno težko nogo, al so pa te ameriške mašine glede na prostornino in sploh bencince izredno varčne
lp
kljukec je napisal/-a:tako MB E kot tudi BMW 5 sta imela tako porabo
res se ni avtov vozilo pa AC- razen za probat končno, pa tudi drugače se ni vozilo glih po omejitvah....
2.0 renojeva dizl mašina ima pri očetu na zimskih gumah porabo 10.4l, na širših letnih pa 11,8 (zadnjih 120.000 km neko povprečje (po BCju))
myster je napisal/-a:v BMW X5 z 3.0dizlom- sm se 2 uri zraven vozil.človk je tak ko se mu j**e za avto (težek privtnik)...s teranjem (avtomatik) je pil 11.4l po BC-ju.
Courage™ je napisal/-a:myster je napisal/-a:v BMW X5 z 3.0dizlom- sm se 2 uri zraven vozil.človk je tak ko se mu j**e za avto (težek privtnik)...s teranjem (avtomatik) je pil 11.4l po BC-ju.
Daj ne sanjaj lepo te prosim.- To si ti gledal povprecno porabo, ne trenutne porabe. Povprecna poraba se ne obnavlja vsako sekundo, ampak naq doloceno stevilo prevozenih kilometrov. Jaz tudi lahko na Jaguarju XKR povprecno porabo znizam na 6 l/100, pa ga pol 10 minut teram pa se mi nebo dvignila preko 8, medtem ko trenutna poraba bo tam nekje 40...
Daedalus je napisal/-a:[ Dokler mi nekdo ne POSNAME in DOKUMENTIRA dokazov, da 5.0+ V8 porabi isto kot 3.0 TDI (redno servisiran in ne-zgonjen-velja za oba motorja), v istih okoliščinah in načinih vožnje, me noben kljukec ne prepriča v nasprotno.
Dj Big je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:myster je napisal/-a:v BMW X5 z 3.0dizlom- sm se 2 uri zraven vozil.človk je tak ko se mu j**e za avto (težek privtnik)...s teranjem (avtomatik) je pil 11.4l po BC-ju.
Daj ne sanjaj lepo te prosim.- To si ti gledal povprecno porabo, ne trenutne porabe. Povprecna poraba se ne obnavlja vsako sekundo, ampak naq doloceno stevilo prevozenih kilometrov. Jaz tudi lahko na Jaguarju XKR povprecno porabo znizam na 6 l/100, pa ga pol 10 minut teram pa se mi nebo dvignila preko 8, medtem ko trenutna poraba bo tam nekje 40...
Nč ne sanja. Moj bratranc ma x5 3.0d in ma porabo 10 l![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov