lizard je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Jaz bi sigurno vzel Volvota, pa še T5 je, sploh nebi razmišljal.
Ampak jaz sem pač volvaš, tako da sem nepristranski![]()
Ti pa me s svojimi napakami vedno nasmejiš. Še zdaj se spomnim izuma besede američanski
.
simply je napisal/-a:Malo bolj za šalo kot zares :
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3852420&show=1
klik
lizard je napisal/-a:Stanč: Kabrioleti sploh s trdo streho niso slaba izbira, ampak so bolj šminka. Namreč kabrioleti nikoli ne bodo imeli tako toge zasnove, se pravi da se ti po ovnkih, čez luknje itd,... celotna karoserija bolj zvija, kar v praksi pomeni, da ni taka uživancija v ovinkih, ni tako ostrega odziva avta ko si to zaželiš itd...
Za moje pojme so kabriji za ženske ali pa za moške ki se iz kateregoli razloga radi kažejo.
scirocco12 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Malo bolj za šalo kot zares :
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3852420&show=1
klik
Mislim, če bi bilo kaj takega parkirano pred blokom, bi bil kmalu parking prazen.![]()
Stanč je napisal/-a:BMWja brez sredinske konzole z navigacijo NE bom kupil, ker mi je enostavno grda.
Ja, glede stroškov, z dosedanjim avtom jih nisem imel toliko kot jih bom s tem, to se zavedam, nočem pa zmetat preveliko denarja za vzdrževanje neke ekzotike ali za avte za katere velja, da so deli dragi kot recimo za ameriške in angleške avte.
BBS je napisal/-a:lizard je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Jaz bi sigurno vzel Volvota, pa še T5 je, sploh nebi razmišljal.
Ti pa me s svojimi napakami vedno nasmejiš. Še zdaj se spomnim izuma besede američanski
.
Me veseli![]()
Američanski govorim že od vedno, nepristranski pa sem skoraj 100% da je pravilno
peroRS je napisal/-a:BBS je napisal/-a:lizard je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Jaz bi sigurno vzel Volvota, pa še T5 je, sploh nebi razmišljal.
.
Me veseli![]()
Američanski govorim že od vedno, nepristranski pa sem skoraj 100% da je pravilno
OFF: Če si "Volvaš" potem si PRISTRANSKI (subjektiven) do te znamke (nepristranski pomeni, da si objektiven). kot da koga to briga
~toMmy~ je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Stanč: Kabrioleti sploh s trdo streho niso slaba izbira, ampak so bolj šminka. Namreč kabrioleti nikoli ne bodo imeli tako toge zasnove, se pravi da se ti po ovnkih, čez luknje itd,... celotna karoserija bolj zvija, kar v praksi pomeni, da ni taka uživancija v ovinkih, ni tako ostrega odziva avta ko si to zaželiš itd...
Za moje pojme so kabriji za ženske ali pa za moške ki se iz kateregoli razloga radi kažejo.
Zelo lepo povedano!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov