pa še to
z zgoraj napisanim sashem nisva prijatla ki sta se spravla na tebe,
čeprav ga ne poznam vidim pa da razmišlja podobno ko jaz-je tud isti b**** za xalfista
tudi jaz sem namreč dal za nabavo dveh oldijev 3500 eur s tem da sta bla oba lepo vozna nato sem si iz dveh sestavu enga kot iz tovarne-končna cena-sitnica- je prišlo pod 20.000 eur

tukaj je blo potrebno ogromno izkušenj, katerih se nabere pri restavriranjih bolj enostavnih oldijev, zato sem napisal, da je dobro začet na začetku, pa ti samo švasaparat pa jama pa profi orodje bolj malo pomaga, veliko bolj ti pomaga prijateljski odnos z lastniki podobnih vozil ,kateri so se že srečali z podobnimi problemi, da ti ni treba 2x odkrivat stvari katere so že odkrite.
Pa saj sem res naivem ko še vedno dajam nasvete, kupi pol se zalet v steno-ne z avtom z glavo ko boš vidu kaj si si nakopal šele poetm bodo te besede mogoče kaj vredne. Moram pa povedat da v klubih starodobnikov v slo zgledno sodelujemo(da nebo kdo mislu da so vklubimh starodobnikov sami starci) med seboj z izmenjavo informacij, saj jih je večina že prerasla tako razmišlajanja,ampak se učiš vseskozi, matr sem zatežil..
pa da ne pozabim poleg ebaya obvezn obisk največjih sejmov z oldiji, za porša npr manheim, stutgart, ulm.. kateri so 1x letno
vse ostalo restavriranje je šalabajzerstvo samo za šminko za pokazat pred naivninmi nevedneži.