witboy007 je napisal/-a:torej če gledamo med 1.2TSI in 1.4TSI ni velike razlike med samo vožnjo?.
witboy007 je napisal/-a:
torej če gledamo med 1.2TSI in 1.4TSI ni velike razlike med samo vožnjo?
Ker če ni pol se ne splača. če pa je razlika v moči pol pa tistih 200 evrof več pri zavarovanju tudi ni hudič.
nevermind je napisal/-a:Komaj čakam, da bodo v Sloveniji avti z dizelskimi motorji še bolj obdavčeni, kot imajo npr. v Belgiji.
Jaz pravim, da naj tvoj oče poskusi dobiti tak avto na test, pa bo sam najbolje ocenil, če mu je dovolj močan.RaVeN je napisal/-a: Škodo Octavio Combi z motorjem 1.2 TSI in kako se približno to pelje, ker očeta zelo zanima ta motor, jaz pa vztrajno zatrjujem da je preslab motor za takšno velikost in težo avtomobila, tako da moj glas gre 1.4 TSI motorju. Kaj pa vi pravite?
sonic je napisal/-a:Daj nekaj povej: a nisi rekel da delaš 17.000 km letno? Če sem napačno razumel, sporoči.
Ker če delaš 17.000 km letno, boš 300.000 km prevozil šele v 17-18 letih. Skratka, zakaj se s tem sploh sekiraš?
witboy007 je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Daj nekaj povej: a nisi rekel da delaš 17.000 km letno? Če sem napačno razumel, sporoči.
Ker če delaš 17.000 km letno, boš 300.000 km prevozil šele v 17-18 letih. Skratka, zakaj se s tem sploh sekiraš?
To ni vprašanje za right now. To je vprašanje za splošno. Skratka trpežnost.
In pa kolega me vpraso ce mam namen vzet 1.2tsi zakaj pol ne vzamem poloja. In prihranim spet nekaj denarja.
Torej je golf kakovostnejsi od poloja? Razen da je prednost poloja v ceni. To pa je tudi vse?
Vprašanje polo vs. golf je sicer smiselno, vendar v kontekstu razmisleka, kako velik avto dejansko rabiš oz. želiš oz. si lahko privoščiš. Polo pač ni golf, na enak način kot clio ni megane ali fiesta ni focus... sicer je seveda lahko manjši avto povsem ustrezen za dane potrebe, lahko pa da potrebuješ večjega - ali je tako, pa ve samo vsak zase.witboy007 je napisal/-a:In pa kolega me vpraso ce mam namen vzet 1.2tsi zakaj pol ne vzamem poloja. In prihranim spet nekaj denarja.
Torej je golf kakovostnejsi od poloja? Razen da je prednost poloja v ceni. To pa je tudi vse?
witboy007 je napisal/-a:sonic dobro si mi napiso.
Tako je. Vedno recejo da bo 1.2 premajhen motor. Pa jih vprasam ce vejo da je to turbo bencin. Pol pa vidim da folk sploh neve o tsi motorjih.
Ja ker kupujem avto je v mojem primeru bolse vzet golfa kot polota ker je malce vecji. Pol pa dobim odg. Polo je evropski avto leta.
MBLeon je napisal/-a:Ne vem zakaj se toliko na kolege oziraš. Sam veš kaj potrebuješ in koliko denarja imaš na razpolago. Če se ti finančno izzide za VW Golfa potem vzami tega in 1.2 TSI ti bo čisto dovolj za umirjeno vožnjo če pa ti ej to premalo potem pa 1.4 TSI 160KM, ker z 123KM so bile težave, pa še samo turbo ima, pa tudi cenovna razlika ni tako velika
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov