grizli je napisal/-a:Zanimivo. S tem torej v bistvu (in verjetno nehote) potrjuješ Tommy-jevo tezo o nevrotičnih lastnikih Ceedov, ki so alergični na VW in Golfe

Zakaj že jaz?! A sem se jaz limal komu na rit in bil v prekršku zaradi precej premajhne varnostne razdalje? In na drugi strani, če sem odločno pospešil iz cestnine (do 130 km/h), pred mano pa ravna in prazna avtocesta, sem s tem koga ogrožal ali naredil kak grozen prekršek? Daj dobro preberi, preden blekneš tako!

In ne, nisem alergičen na Golfe, samo ne maram, da se mi kdo lima na rit kljub dejstvu, da sem šel celo malenkost nad omejitvami. Enako bi storil, če bi bil za menoj nekdo v enakem Pro_Ceedu.
~toMmy~ je napisal/-a:Saj je dosti alergičnih v marsikakšnih avtih, čisto verjamem, da se tudi obratno zgodi, čeprav tu si res potrdil, da tudi ti slabo prenašaš Golfe.
GTD-ja pa ne rabim, je dovolj že dobrih 130KM in 310Nm navora, kar je praktično na nivoju najmočnejšega Ceed-a.

Pa smo spet pri pomankljivi ponudbi dizlov, ker takega motorja ni.

2.0 tdi 140km sicer da malenkost več od sebe kot 2.0 crdi, imam pa veliko rajši slednjega, ker je precej bolj zanesljiv, praktično nisem še slišal, da bi imel kdo z njim kake probleme. V taki in podobnih verzijah (136km, 140km in 150km) poganja namreč tudi druge modele Kij in Hyundaijev. Imamo službeno Sonato s takim motorjem in pri več kot 150.000 km dela kot ura brez kakih servisnih posegov. Pa je služben avto s katerimi vemo kako se dela + več šoferjev. Ne pa šrot od 2.0 tdi, kjer crkuje vse po spisku, že skoraj vsaka druga tema v oddelku 'Popravila in okvare' je povezana s tem motorjem. Škoda, ker sicer je motor (za razliko od 1.6 tdi) idealen za Passata, da se vrnem nazaj na temo od katere smo se že malo preveč oddaljili.