Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Re: Passat 1.8TSI

Napisal/-a ~toMmy~ Ne jan 15, 2012 7:33 pm

sss je napisal/-a:Ogledal sem si avto s spodnje povezave (vozil ga nisem). A je normalno, da materiali v passatih niso tako zelo trpežni? Recimo pri 88.000km se krom obroček na prestavni ročici se lušči in voznikov sedež je na eni strani nekoliko "zmuckan"? Al lahko sumimo kaj drugega...

No ja, lahko je preveč obrabljen tudi za dvakrat toliko km, lahko je pa normalno, največ je odvisno od načina uporabe. Če je imel kdo kakšne grobe hlače (gumbi ipd.), se je lahko obrabil sedež, za tisti obroček je lahko krivo kakšno agresivno čistilo ipd. Vglavnem loterija. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Ne jan 15, 2012 7:42 pm

Si pogledal da ni kaj "pojedlo" izolacijo in odpada kot droben prah?

Lp

sss
Nov uporabnik

Napisal/-a sss Ne jan 15, 2012 10:18 pm

to glede izolacije bi bilo možno. Glede sedeža in krom krogca pa celo test v AM pravi, da so slabi materiali - če so to opazili v testnem obdobju, potem logično da je pri toliko kilometrih enako.
Torej če ga ni še nihče tu gori stestiral, se bom moral še enkrat oglasiti tam, da naredim testno vožnjo. Samo toliko sem preveril, morda bi mi kdo prihranil vožnjo do prodajalca, ker nisem ravno od blizu.
Hvala vseeno.

Badzo
Stalni uporabnik

Napisal/-a Badzo Po jan 16, 2012 9:03 am

sss je napisal/-a:to glede izolacije bi bilo možno. Glede sedeža in krom krogca pa celo test v AM pravi, da so slabi materiali - če so to opazili v testnem obdobju, potem logično da je pri toliko kilometrih enako.
Torej če ga ni še nihče tu gori stestiral, se bom moral še enkrat oglasiti tam, da naredim testno vožnjo. Samo toliko sem preveril, morda bi mi kdo prihranil vožnjo do prodajalca, ker nisem ravno od blizu.
Hvala vseeno.

Testne vožnje ne boš mogel opravit, ker nimajo registriranega. Sem se že jaz zanimal za testno, zaradi motorja.
Kvečejmu te bo lahko en iz avtohiše peljal krog ali dva.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov