audijan je napisal/-a: ali je 98 pa 100 oktanski eno in isto.
Ni isto, 100 oktanki ima 2 oktana več. 100-98=2

Ampak ker je cena 98 in 100 enaka, ti komot tankaš 100. Še cenejše in nič slabši pospeški pa niso, če tankaš kar 95 oktanca.
audijan je napisal/-a: ali je 98 pa 100 oktanski eno in isto.
ban je napisal/-a:Še cenejše in nič slabši pospeški pa niso, če tankaš kar 95 oktanca.
LinuxFuter je napisal/-a:ban je napisal/-a:Še cenejše in nič slabši pospeški pa niso, če tankaš kar 95 oktanca.
Uff, si pa mimo ustrelil. In ne govorim o modernih turbo motorjih.
ban je napisal/-a:LinuxFuter je napisal/-a:ban je napisal/-a:Še cenejše in nič slabši pospeški pa niso, če tankaš kar 95 oktanca.
Uff, si pa mimo ustrelil. In ne govorim o modernih turbo motorjih.
Po mojih izkušnjah je tako. Pospeški nič boljši, poraba nič manjša, glasnost nič manjša....samo denarnica bolj suhaIn nimam turbača, pa samo 100 KM, mogče je pri 250 KM motorjih razlika.
audijan je napisal/-a:Živjo glede zatemnjevanje stekel na vozilu me zanima, vem, da se stekla spredaj ne sme temnit na voznikovih in sovoznikovih vratih, bolje rečeno za spredaj ne dobiš homologacje.
Potem pa sem vprašal, v različna podjetja kjer temnijo stekla in mi odgovorili, da imajo tudi veliko strank ki tudi spredaj hočejo imeti temna stekla in to potem brez homologacije, ampak ne toliko temna kot zadaj tam 35% zatemnitev spredaj ali pa 20%, tukaj se še zmerom vidi notri ćez steklo, pa nimajo nubenih problemov za to, če ima tudi malo spredaj zatemneno, na pa da se sploh ne sme, tak kot je zakon ko nekje kakšne vprašaš.
Mislim, da imaš lahko do določene meje spredaj zatemneno.
hvala
lp.
ban je napisal/-a:Po mojih izkušnjah je tako. Pospeški nič boljši, poraba nič manjša, glasnost nič manjša....samo denarnica bolj suhaIn nimam turbača, pa samo 100 KM, mogče je pri 250 KM motorjih razlika.
audijan je napisal/-a:Kaj pa tisti ko dajo luči v svoje vozilo led žarnice sveti bela svetloba pa tudi ne homologirajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov