Veronika.borghesi je napisal/-a:Verjetno je pri nakupu najbolj pomembno, da ne kupiš avto takoj po njegovi predstavitvi oziroma avta iz prve serije, kjer se pojavlja največ otroških napak. Tisto, da so v petek izdelani avtomobili bolj pokvarljivi, kar je včasih veljalo v ZDA (takšen avto si dobil celo po nekoliko nižji ceni), pa skoraj gotovo ne drži več. Nenazadnje je človeški vpliv v proizvodnji minimalen, saj večino stvari naredijo roboti.
mirkos je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a:Verjetno je pri nakupu najbolj pomembno, da ne kupiš avto takoj po njegovi predstavitvi oziroma avta iz prve serije, kjer se pojavlja največ otroških napak. Tisto, da so v petek izdelani avtomobili bolj pokvarljivi, kar je včasih veljalo v ZDA (takšen avto si dobil celo po nekoliko nižji ceni), pa skoraj gotovo ne drži več. Nenazadnje je človeški vpliv v proizvodnji minimalen, saj večino stvari naredijo roboti.
Se pravi da Ceed SW-ja, če že, bolje da še ne naročim takoj septembra ali oktobra?!
mirkos je napisal/-a:Glede na to, da se 5-vratni Ceed prodaja od maja po vsej Evropi, upajmo da bo to tudi vplivalo na kvaliteto izdelave novih SW-jev, saj je, konec koncev, 3/4 avta identičnega
Maniaxxx kdaj pa je brat dobil avto? Jaz sem ga konec oktobra 2007
Se pravi da Ceed SW-ja, če že, bolje da še ne naročim takoj septembra ali oktobra?!
Zasebno sporočilo
mirkos je napisal/-a:Ja saj z novimi modeli je res določen rizik vedno zraven....kaj mislite da pač to ker bo že 5-vratni par mesecev dalo KII že malo vpogleda v to kar lahko pričakujejo od SW al je to čist druga zgodba. Kar se motorja tiče, mislim da je ta 128KM diesel že bil v tem facelift modelu, ker so karakteristike povsem enake, tako da glede motorjev nekih velikih sprememb nebi smelo bit..pač tisti karavanski zadek kolk je lahko mogoče problem....al se motim?
mirkos je napisal/-a:Veronika in maniaxxx hvala vama za odgovore. Ja nov avto za novoletno darilo ne bi bila slaba idejaKaj ko sta vidva kupovala avtomobile kaj je največ kaj sta se uspela zmenit za kak dodatni popust al pa kake druge dodatke. Pri Ceedu (5v ker še pač karavana ni), mi je avtohiša ponudila 2100€ popusta in morda še kaj malega...pri Fordu imajo 3000€ popusta in ne dodajo menda nič več...vsaj prodajalec mi dajal takega vtisa. Jaz ko sem to Kio kupil sem si uspel priboriti zimske gume (15" Sava Eskimo) na jeklenih platiščih + poln tank. Kaj mislita, pri taki ceni npr. 22-23.000 kaj je še možno od prodajalca dobit? Pri Ceedu bi bil npr. zelo zadovoljen če bi dobil npr. zimske gume 16" na alu platiščih (ko jih imajo one nižje serije opreme), pri Fokusu pa npr. one 16" ko jih že itak ma serijsko Titanium oprema...pač ker bi pri obeh dokupil 18". Mislita da bi kaj takšnega al podobnega "vžgalo" ob že omenjenih denarnih popustih?
mihajlo je napisal/-a:za 19.000 si naloži 1.7 CDTI astro z opremo, za ostalo pejt pa za 3 teden na Tasjko.
MBtouran je napisal/-a:Za 25000 € prodajam jaz svojega tourana z skoraj vso opremo, morda vredno premisleka
mirkos je napisal/-a:Je pa res da sta ta dva trenutno za ta denar max opremljena meni osebno bolj atraktivna kot kak oskubljen avto višjega razreda
mirkos je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Za 25000 € prodajam jaz svojega tourana z skoraj vso opremo, morda vredno premisleka
Ja saj sma debatirala z drago, če bi morda kupila enoprostorca...samo sma pol nekako prišla do zaključka, da vseeno raje karavana...bi pa, kot rečeno bil kak tak touran visoko na listi, če bi kupoval enoprostorcaSamo mi ježal 23.000€ najvišja možna cena...tak da je tvoj žal malenkost predrag
MBtouran je napisal/-a:mirkos je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Za 25000 € prodajam jaz svojega tourana z skoraj vso opremo, morda vredno premisleka
Ja saj sma debatirala z drago, če bi morda kupila enoprostorca...samo sma pol nekako prišla do zaključka, da vseeno raje karavana...bi pa, kot rečeno bil kak tak touran visoko na listi, če bi kupoval enoprostorcaSamo mi ježal 23.000€ najvišja možna cena...tak da je tvoj žal malenkost predrag
ce bi kupoval enoprostorca bi se ze dogovorili o ceni
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov