uros11 je napisal/-a:Jaz sem nov avto kupoval z upanjem, da se ne pokvari in zahtevo, da če se pokvari, da bodo cene popravil take, da si jih bom lahko privoščil. Da bi pa prišel z idejo o nepokvarljivosti - nikoli. Lahko se gleda zanesljivost. Vendar je to vse statitika. Zanesljivost ali pa nepokvarljivost ti pomeni, das se 99 ljudem ne bo pokvaril, tebe bo pa jajcal od A-Ž.
Zato je tvoje vprašanje rahlo otročje oziroma predpostavlja obstoj modela (ne vozila), ki se ne bo pokvaril. Takega modela ni - so pa lahko taka vozila, ki bi morda preživela tudi vsa možna maltretiranja. 1 na 10 milijonov npr.
Ti iščeš vozilo, ki je nepokvarljivo, sprašuješ pa po modelu.
Tako da bi bilo lepo, da se ne spraviš z očitki na forumaše, ker si ti tisti, ki je postavil čudno vprašenje, folk ti pa vsak po svojih močeh poskuša pomagati.
MBtouran je napisal/-a:Kot prvo se odloci kaj sploh hoces.
ban je napisal/-a:Lej, kup si golfa pa mirna Bosna
MBtouran je napisal/-a:Ne das si dopovedat, da je nemogoce recti kupi avto xy in bos imel 20 let mir brez okvar. Ampak ti se vedno isces to, po novem celo na rabljenem trgu, kjer je to se toliko bolj nepredbidljivo...
ban je napisal/-a:Lej, kup si golfa pa mirna Bosna
nooblette je napisal/-a:Kako je pa ta moj zdržal tok časa potem brez samcate napake
peroRS je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Kako je pa ta moj zdržal tok časa potem brez samcate napake
A si 1. lastnik oz. lastnik polnih 18 let?
peroRS je napisal/-a:In kako si lahko tako prepričan, da prejšnji lastnik (oz. lastniki) ni imel niti ene "okvare" oz. izrednega stroška?
Mogoče je pa prejšnji lastnik tako dobro skrbel in vzdrževal avto, da je potem tebi delal po principu "tankaj vozi"
nooblette je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Ne das si dopovedat, da je nemogoce recti kupi avto xy in bos imel 20 let mir brez okvar. Ampak ti se vedno isces to, po novem celo na rabljenem trgu, kjer je to se toliko bolj nepredbidljivo...
Kako je pa ta moj zdržal tok časa potem brez samcate napakeJah potem je več kot očitno da ne delajo več dobrih avtomobilov zato sem rekel da mi je potem mogoče useeno če kupim rabljenega za 3000e pa dam na njega še 2k pa teraj dok ide. Imam željo kupit novega ampak po vaših sporočilih danes to ni več to?!
Eno mogoče malce butasto uprašanje, pa vseeno: Če bi dal obnoviti 18 let star avto od a-ž, recimo daš za obnovo 10k evr, kako je potem na zavarovalnici če me nekdo butne? Verjetno mi priznajo tistih 500 eur in to je to? A je kakšna možnost ga zavarovati za recimo 12k eur?
Drugače pa ja tale citroen c-elysee mi nekak še najbolj dišiSamo a mi lahko tak bencinski motor (1.6 vti 115hp) zdrži 300k kilometrov z rednimi servisi? Tako kot ste rekli za mazdo da je neuničljiv, a je ta tudi blizu tega?
nooblette je napisal/-a:Čist neumestna kako lahko hkrati citiram 2 posta naenkrat, nekak nisem poštudiral
esem je napisal/-a:Od zadnje prenove foruma je možno tudi naknadno citirat in dodajat citate. Najprej daš "citiraj" (ali "odgovori", ne pa "uredi"), nato komentar, nato (spet) "citiraj" (iz nekega drugega posta - vsak post v spodnjem oknu, kjer so prejšnji posti, ima na desni zgoraj rdečo ikon za citirat), spet komentar itd itd (po potrebi ponavljaš), nato "pošlji".
Dobro je tudi, če solato (če odgovarjaš npr samo na eno tezo) pobrišeš (ne quote in oklepajev!), da je bolj pregledno, poleg boldanja, seveda.
esem je napisal/-a:nooblette je napisal/-a:Čist neumestna kako lahko hkrati citiram 2 posta naenkrat, nekak nisem poštudiral
Lahko citiraš, napišeš odgovor, vse (tudi oklepaje!) kopiraš, nato nazaj na drug post, spet citiraš in v okencu (izven novega citata!) prilepiš prejšnji citat in odgovor.
Lahko pa tudi tako:esem je napisal/-a:Od zadnje prenove foruma je možno tudi naknadno citirat in dodajat citate. Najprej daš "citiraj" (ali "odgovori", ne pa "uredi"), nato komentar, nato (spet) "citiraj" (iz nekega drugega posta - vsak post v spodnjem oknu, kjer so prejšnji posti, ima na desni zgoraj rdečo ikon za citirat), spet komentar itd itd (po potrebi ponavljaš), nato "pošlji".
Dobro je tudi, če solato (če odgovarjaš npr samo na eno tezo) pobrišeš (ne quote in oklepajev!), da je bolj pregledno, poleg boldanja, seveda.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov