bodi dober pogajalec, saj se gre za tvoj denar

.com je napisal/-a:sem že nemalokrat napisal: 10%
bodi dober pogajalec, saj se gre za tvoj denar
matej_ je napisal/-a:Zadeva je še aktualna, čakam kakšne decemberske popuste, ker avta pred 15 marcem nočem, ker imam sedaj dva avta na 20 januar in sem rekel, da ko bom kupoval morta bit vsaj dva mesca razlike.
Zadeva je taka, da sta dva prodajalca dala po 5% popusta brez, da bi sploh rekel za popust. Ker avta še nisem naročil, čakam in bom seveda probal kaj več popusta dobit. al pa vsaj recimo kake zimske gume na jeklenih feltnah al nekaj. Bomo videli kaj in kako. Ko bom tak daleč, bom sporočil kaj in kako.
emozul je napisal/-a:matej_ je napisal/-a:Zadeva je še aktualna, čakam kakšne decemberske popuste, ker avta pred 15 marcem nočem, ker imam sedaj dva avta na 20 januar in sem rekel, da ko bom kupoval morta bit vsaj dva mesca razlike.
Zadeva je taka, da sta dva prodajalca dala po 5% popusta brez, da bi sploh rekel za popust. Ker avta še nisem naročil, čakam in bom seveda probal kaj več popusta dobit. al pa vsaj recimo kake zimske gume na jeklenih feltnah al nekaj. Bomo videli kaj in kako. Ko bom tak daleč, bom sporočil kaj in kako.
Vzemi s sabo .com, pa naj ti dobi 10% popusta, nemu pa stisni 100 evrov.![]()
Jaz sem tudi samo do 5% prišel.
pskoda je napisal/-a:Ne bom istega![]()
Za enkrat sem se odločil za leon sc fr 2.0 tdi cr dpf star stop z 184konji, dodatna oprema je še alorsko plava, design pakst fr (ki zajema media sistem plus, 18", parkirni sistem spredaj in zadaj, strešno okno), led paketa notranjost in zunanjost(ki zajema vse luči znotraj in zunaj avta v led tehnologiji), seat sound system (10 zvočnikov) in tehnični paket(ki zajema senzor za luči in dež in notranje ogledalo z samodejnim zatemnenjem. To naj bi bilo to, cena je ista kot na konfiguratorju smo za popust se bo treba še zment
Ps.:malo pa tudi gledam golfa vii gtd samo je par jurjov dražji
MaReX93 je napisal/-a:še malo pa je marec ;D
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov