Boš kaj več povedal, boš pokazal?
Upam da boš poročal o zanesljivosti in nevšečnosti ki se bodo dogajale v prihodnosti.

sašo5 je napisal/-a:....če bi motorčku dodali samo en majčken "puhalček" bi znalo bit "noro" tako pa eno sivo povprečje zmogljivosti primerljivih z 15 let nazaj VW-jevem 2.0 8v 115KM(v Octaviji je krasno funkciomiral) ki na normnem krogu testa porabe tudi ni imel več kot 7,8 števec je pa prav tako "poklopil" 195km/h
vsekakor bolje kot pa osnovni 1,5 - to more šele bit "lojtrski voz"..............20.000€opreme je resda kr nekaj, ampak "brat bratu" cca 18.500 bi delovalo kot nekaj realno/normalnega...
LeQuack je napisal/-a:Bolje velik in močan atmosferc kot mali turbo motorji, ko pohodiš gas pa rabi eno sekundo da reagira.
J.McLane je napisal/-a:Napredek pri bencinarjih je več kot očiten, tudi če na daleč deluje kot en navaden 2.0 atmosferc. Za primerjavo Passat izpred 10 let in nova Mazda 6:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
Pred vsako novotarijo je treba predsodke pomesti pod preprogo in zadevo stestirati (bravo For) ali pa vsaj primerjati podatke pod enkimi pogoji in ne samo pogledati "Siol" testnega kroga in kW na papriju.
Zmaj78 je napisal/-a:Hehe, predlagam da domnevni "lojtrski voz" kar sam zapelješ in se prepričaš ali je temu res tako.![]()
Zmaj78 je napisal/-a:207sport, čestitke ob nakupu in dobrodošel med Mazdaši!
ban je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:Bolje velik in močan atmosferc kot mali turbo motorji, ko pohodiš gas pa rabi eno sekundo da reagira.
TSI reagira čist takoj, ne vem katere turbake si ti vozu.
LeQuack je napisal/-a:ban je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:Bolje velik in močan atmosferc kot mali turbo motorji, ko pohodiš gas pa rabi eno sekundo da reagira.
Vozil sem 1.2 in 1.4 TSI, oba pri novem Golfu. Vsakič ko sem prestavil in dal gas do konca je rabil pol sekunde do sekunde, da je pridobil dejansko moč. Že zaradi zasnove turbota ne more biti efekt instanten, fizikalno nemogoče, tako da če kdo pravi da je instantno pač nima prav.
207sport je napisal/-a:Zmaj78 je napisal/-a:207sport, čestitke ob nakupu in dobrodošel med Mazdaši!
ko jo dobim jo predstavim!
ban je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:ban je napisal/-a:LeQuack je napisal/-a:Bolje velik in močan atmosferc kot mali turbo motorji, ko pohodiš gas pa rabi eno sekundo da reagira.
Vozil sem 1.2 in 1.4 TSI, oba pri novem Golfu. Vsakič ko sem prestavil in dal gas do konca je rabil pol sekunde do sekunde, da je pridobil dejansko moč. Že zaradi zasnove turbota ne more biti efekt instanten, fizikalno nemogoče, tako da če kdo pravi da je instantno pač nima prav.
Jaz kaj takega nisem opazil.
pskoda je napisal/-a:207sport je napisal/-a:Zmaj78 je napisal/-a:207sport, čestitke ob nakupu in dobrodošel med Mazdaši!
ko jo dobim jo predstavim!
Katero opremo si vzel? Mogoče Attraction?
ps.: kakšne bedne imajo eni, da grejo primerjat z 15let starimi jajci
pskoda je napisal/-a:Jaz tudi upam, da boš kaj več povedal o mazdi![]()
ps.: kako to, da se nisi odločil za 308?
Po forumu brska: Google [Bot] in 15 gostov